Se helbredsjournaler på din iPhone eller iPod touch

Med appen Sundhed kan du se alle dine sundhedsjournaler – som f.eks. medicin, vaccinationer og laboratorieundersøgelser – på ét sted.

Tilføj dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Helbredsjournaler under Konti, og tryk derefter på Kom i gang. Hvis du vil tilføje en anden leverandør, skal du rulle ned til Konti, og derefter trykke på Tilføj konto.
  4. Søg efter dit hospital eller netværk, og tryk derefter på det.
  5. Vælg en mulighed under Tilgængelige forbindelser.
  6. Log ind på din behandlingsyders websted eller app. Du bliver muligvis bedt om at gemme din adgangskode.
  7. Vent på, at dine journaler opdateres. Det kan tage et minut, før dine oplysninger dukker op.
  8. Gentag disse trin for hver understøttet leverandør.

Når du har tilføjet en institution, opdaterer appen Sundhed automatisk dine helbredsjournaler regelmæssigt. Kontakt din leverandør, hvis der er et problem med dine helbredsjournaler.

Se dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Gennemse.
  2. Tryk på en kategori under Helbredsjournaler.
  3. Tryk på et emne for at få yderligere oplysninger om det.

Sådan fjerner du en helbredsjournal

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Helbredsjournaler under Konti.
  4. Tryk på den leverandør, der skal fjernes.
  5. Tryk på Fjern konto.
  6. Tryk på Fjern konto og slet data for at bekræfte.

Dette sletter også kontoen og dataene fra andre enheder, hvor du er logget ind på iCloud med samme Apple-id.

Helbredsjournaler er kun tilgængelige i USA.