Se helbredsjournaler på din iPhone eller iPad

Med appen Sundhed kan du se alle dine helbredsjournaler – som f.eks. medicin, vaccinationer og laboratorieundersøgelser – på ét sted.

Tilføj dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt og derefter trykke på dit profilbilledeprofilbillede i øverste højre hjørne. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på Profil i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Helbredsjournaler under Funktioner, og tryk derefter på Kom i gang. Hvis du vil tilføje en anden behandler, skal du rulle ned til Funktioner og derefter trykke på Tilføj konto.

En iPhone-skærm med en Kom i gang-knap, så du kan oprette forbindelse til din sundhedsudbyder.
  4. Du bliver bedt om at give appen Sundhed tilladelse til at bruge din placering til at finde hospitaler og sundhedsnetværk i nærheden af dig. Vælg enten Tillad én gang, Tillad, mens du bruger app eller Tillad ikke.

5. Søg efter dit hospital eller netværk, og tryk derefter på det.

6. Vælg en mulighed under Tilgængelige forbindelser.

7. Log ind på din behandlers websted eller app. Du bliver muligvis bedt om at gemme din adgangskode.

8. Vent på, at dine journaler opdateres. Det kan tage et minut, før dine oplysninger dukker op.

9. Gentag disse trin for hver understøttet behandler.

Når du har tilføjet en institution, opdaterer appen Sundhed automatisk dine helbredsjournaler regelmæssigt. Kontakt din behandler, hvis der er et problem med dine helbredsjournaler.

Se dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på Browse. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigtenBilledtekst mangler for at åbne indholdsoversigten.

3. Tryk på en kategori under Helbredsjournaler.

En iPhone-skærm med listen over tilgængelige helbredsjournaler, der kan deles fra din udbyder.
  4. Tryk på et emne for at få yderligere oplysninger om det.

Fjern en helbredsjournal

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Oversigt og derefter trykke på dit profilbilledeprofilbillede i øverste højre hjørne. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på Profil i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Helbredsjournaler under Funktioner.

4. Tryk på den behandler, der skal fjernes.

5. Tryk på Fjern konto.

6. Tryk på Fjern konto og slet data for at bekræfte.

Dette sletter også kontoen og dataene fra andre enheder, hvor du er logget ind på iCloud med samme Apple-id.

Helbredsjournaler er kun tilgængelige i Canada, Storbritannien og USA.