Se helbredsjournaler på din iPhone eller iPod touch (beta)

Med iOS 11.3 og appen Sundhed giver en ny betafunktion dig mulighed for at se alle dine helbredsjournaler – som f.eks. medicin, vaccinationer og laboratorieundersøgelser og meget mere – på ét sted.

Tilføj dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på Helbredsjournaler > Kom i gang. Hvis du vil tilføje en anden leverandør, skal du rulle ned til Konti, og derefter trykke på Tilføj konto.
  3. Søg efter dit hospital eller netværk, og tryk derefter på det.
  4. Vælg en mulighed under Tilgængelige forbindelser.
  5. Log ind på din behandlingsyders websted eller app. Du bliver muligvis bedt om at gemme din adgangskode.
  6. Vent på, at dine journaler opdateres. Det kan tage et minut, før dine oplysninger dukker op.
  7. Gentag disse trin for hver understøttet leverandør.

Når du har tilføjet en institution, opdaterer appen Sundhed automatisk dine helbredsjournaler regelmæssigt. Kontakt din leverandør, hvis der er et problem med dine helbredsjournaler.

Se dine helbredsjournaler

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på Helbredsjournaler.
  3. Tryk på den kategori, som du vil se.
  4. Tryk på et emne for at få yderligere oplysninger om det.

Sådan fjerner du en helbredsjournal

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Sundhedsdata.
  2. Tryk på Helbredsjournaler.
  3. Tryk på den leverandør, som du vil fjerne, under Konti.
  4. Tryk på din leverandør igen, og tryk derefter på Fjern konto.
  5. Tryk på Fjern konto og slet data for at bekræfte.

Dette sletter også kontoen og dataene fra andre enheder, hvor du er logget ind på iCloud med samme Apple-id.