Brug af iPhone til at besvare og foretage RTT- eller TTY-opkald

Hvis du har iOS 10 eller en nyere version og mobilnetværksforbindelse på iPhone, kan du foretage RTT- eller TTY-opkald (opkald via real-time text/opkald via teksttelefon) uden yderligere hardware. Du kan også finde afskrifter af dine tidligere opkald.

Hvad er RTT/TTY?

Med RTT (real-time text) kan du sende sms'er til en modtager under et telefonopkald. RTT kan også bruges med en TTY-enhed (fjernskriver).

Denne funktion er kun tilgængelig for abonnementer fra mobiludbydere i USA og Canada. Priser for standardopkald gælder for RTT-/TTY-opkald både via software og hardware. Alt afhængigt af din operatør får du muligvis vist RTT, TTY eller RTT/TTY.

Sådan indstiller du RTT/TTY

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > RTT/TTY.

2. Slå Software-RTT/-TTY eller Hardware-TTY til.

iPhone-skærm med RTT/TTY slået til
  3. Tryk på Relay-nummer, og angiv et telefonnummer til RTT/TTY-relayopkald.

4. Med RTT/TTY sendes tegn, lige så snart du indtaster dem. Hvis du ikke vil sende sms'er, mens du skriver dem, skal du slå Send med det samme fra for at sende hele beskeder, efter du er færdig med at indtaste dem.

5. Hvis du vil besvare alle opkald som RTT/TTY, skal du slå Besvar alle opkald som RTT/TTY til.*

6. Hvis du vil besvare og foretage RTT-/TTY-opkald via en ekstern RTT-/TTY-enhed i stedet for din iPhone, skal du slå Hardware-TTY til.

* Hvis du slår Besvar alle opkald som RTT/TTY til, modtager du ikke længere taleopkald.

Foretag eller modtag RTT-/TTY-telefonopkald

1. Åbn appen Telefon.

2. Vælg en kontaktperson, og tryk på telefonnummeret.

3. Vælg RTT/TTY eller RTT-/TTY-relay.

iPhone-skærm med visning af menuen til at vælge RTT/TTY-opkald eller RTT/TTY-relayopkald
  4. Vent, til opkaldet går igennem, og vælg derefter RTT/TTY.

iPhone-skærm med visning af et RTT-opkald, der opretter forbindelse
  5. Indtast din besked.

RTT-chatskærm
  • Hvis ikke, kan du skrive din besked og derefter trykke på knappen Sendsymbolet Send for at sende den.

• Vil du finde genvejssætninger? Mens du indtaster, får du vist mulige ord og sætninger, som du sandsynligvis ville skrive næste gang. Tryk på pilen til højre for disse ord for at finde genvejssætninger, f.eks. SK for "Klar til at lægge på" og GA for "Gå videre".

Sådan finder du en afskrift af et tidligere RTT-/TTY-opkald

1. Åbn appen Telefon.

2. Tryk på Seneste.

3. Tryk på knappen Mere infoNo alt supplied for Image ud for det opkald, du vil se. Der vises et telefonsymbolsymbol for TTY-telefon og -tastatur ud for RTT-/TTY-opkald.

Skærm over seneste opkald med visning af opkaldshistorik
  4. Tryk på historikken for Udgående opkald eller for Indgående opkald.

iPhone-skærm med visning af opkaldshistorikken for en kontakt
  5. Du får vist en afskrift af opkaldet.

iPhone-skærm med visning af en afskrift af opkaldet