Statussymboler og andre symboler på iPhone

Se, hvad statussymbolerne og andre symboler øverst på skærmen betyder.

Hvor kan du se statussymbolerne?

Statussymbolerne vises på statuslinjen på din iPhone. På iPhone X og nyere modeller vises de vigtigste symboler i øverste venstre hjørne eller øverste højre hjørne af skærmen. Hvis du ikke kan se et symbol, skal du gå til Kontrolcenter ved at skubbe ned fra det øverste højre hjørne.

iPhone X og nyere modeller

iPhone 8 og tidligere

Om statussymbolerne på din iPhone

Du kan finde ud af, hvad et symbol betyder, ved at finde det nedenfor.

Du er inden for mobilnetværkets rækkevidde og kan foretage og modtage opkald. Hvis der ikke er noget signal, vises "Ingen tjeneste".

LTE-symbol
Din mobiludbyders LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via netværket. iPhone 5 og nyere modeller. Ikke tilgængelig i alle områder.

symbol for dobbelt-sim med mobiltjeneste
På en iPhone med dobbelt-sim: Du er inden for rækkevidde af dit mobilnetværk og kan foretage og modtage opkald. Hvis der ikke er noget signal, vises "Ingen tjeneste".

3G-symbol
Din mobiludbyders 3G UMTS-netværk (GSM) eller EV-DO-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

4G-symbol
Din mobiludbyders 4G UMTS-netværk (GSM) eller LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk. Ikke tilgængeligt i alle områder.

GPRS-symbol
Din mobiludbyders GPRS-netværk (GSM) eller 1xRTT-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

E-symbol
Din mobiludbyders EDGE-netværk (GSM) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

Wi-Fi-symbol
Du kan bruge Wi-Fi-opkald. Din udbyder vises ved siden af symbolet.

Symbol med Wi-Fi-bjælke
Din iPhone er sluttet til internettet via Wi-Fi.

vpn-symbol
Du har forbindelse til et netværk via VPN

pilesymbol
En app eller et websted bruger lokalitetstjenester. En hul  betyder, at et element kan modtage din lokalitet under bestemte forhold.

symbol med roterende hjul
Der er netværksaktivitet.

telefonsymbol
Viderestil opkald
er slået til.

Flyfunktion-symbol
Flyfunktion er slået til. Du kan ikke foretage opkald eller bruge Bluetooth, før du slår indstillingen fra

symbol for telefontastatur
TTY (Teletype)
 er slået til.

symbol for retning låst
Retning låst er slået til. Din skærm roterer ikke, før du har slået denne indstilling fra.

månesymbol
Forstyr ikke er slået til. Denne indstilling gør opkald, alarmer og meddelelser lydløse, og lyden høres først igen, når indstillingen slås fra. Du kan dog stadig høre alarmer.

symbol med roterende pile
Din iPhone synkroniserer med iTunes

låsesymbol
Din iPhone er låst med adgangskode eller Touch ID.

Din iPhone er pardannet med et trådløst hovedsæt, hovedtelefoner eller øretelefoner.

ursymbol
Der er indstillet en alarm.

Dette symbol viser batteriniveauet på din iPhone. Hvis dette symbol er gult, er Energibesparende funktion slået til. Hvis dette symbol er rødt, er batteriet på din iPhone mindre end 20 % opladet.

Batteriniveauet på din pardannede Bluetooth-enhed.

Din iPhone har oprettet forbindelse til internettet via Internetdeling på en anden iOS-enhed.

symbol med batteri og lyn
Din iPhone lades op.

CarPlay-symbol
Din iPhone har forbindelse til CarPlay.

Hvis du kan se blå, grøn eller rød på statuslinjen

På iPhone X og nyere modeller vises klokkeslættet i en farvet boble. På iPhone 8 eller tidligere går farverne hele vejen hen over statuslinjen. Her kan du se, hvad de enkelte farver betyder:

Din iPhone bruges enten med Internetdeling, eller en app bruger aktivt din lokalitet.*

Du er midt i et opkald.

Din iPhone optager lyd eller din skærm.

* Når du har slået Internetdeling til på iPhone 8 eller tidligere modeller, kan du også se, hvor mange enheder der bruger din internetforbindelse. symbolet for internetdeling vises på statuslinjen på iOS-enheder, der bruger Internetdeling.

Om andre symboler i kontrolcenteret