Statussymboler og andre symboler på iPhone

Se, hvad statussymbolerne og andre symboler øverst på skærmen betyder.

Hvor kan du se statussymbolerne

Statussymbolerne vises på statuslinjen på din iPhone. På iPhone X vises de vigtigste symboler i øverste venstre hjørne eller øverste højre hjørne af skærmen. Hvis du ikke kan se et symbol, kan du gå til kontrolcenteret ved at skubbe nedad fra øverste højre hjørne.

iPhone X

Statuslinje

iPhone 8 og tidligere

Statuslinje

Om statussymbolerne

Du kan finde ud af, hvad et symbol betyder, ved at finde det nedenfor.

Du er inden for mobilnetværkets rækkevidde og kan foretage og modtage opkald. Hvis der ikke er noget signal, vises "Ingen tjeneste".

LTE-symbol
Din mobiludbyders LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via netværket. iPhone 5 og nyere modeller. Ikke tilgængelig i alle områder.

4G-symbol
Din mobiludbyders 4G UMTS-netværk (GSM) eller LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk. Ikke tilgængeligt i alle områder.

3G-symbol
Din mobiludbyders 3G UMTS-netværk (GSM) eller EV-DO-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

E-symbol
Din mobiludbyders EDGE-netværk (GSM) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

GPRS-symbol
Din mobiludbyders GPRS-netværk (GSM) eller 1xRTT-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via det pågældende netværk.

Symbol med Wi-Fi-bjælke
Din iPhone er sluttet til internettet via Wi-Fi.

Wi-Fi-symbol
Du kan bruge Wi-Fi-opkald. Din udbyder vises ved siden af symbolet.

pilesymbol
En app eller et websted bruger lokalitetstjenester. En hul  betyder, at et element kan modtage din lokalitet under bestemte forhold.

vpn-symbol
Du har forbindelse til et netværk via VPN

telefonsymbol
Viderestil opkald
er slået til.

symbol med roterende hjul
Der er netværksaktivitet.

symbol for telefontastatur
TTY (Teletype)
 er slået til.

Flyfunktion-symbol
Flyfunktion er slået til. Du kan ikke foretage opkald eller bruge Bluetooth, før du slår indstillingen fra

månesymbol
Forstyr ikke er slået til. Denne indstilling gør opkald, alarmer og meddelelser lydløse, og lyden høres først igen, når indstillingen slås fra. Du kan dog stadig høre alarmer.

symbol for retning låst
Retning låst er slået til. Din skærm roterer ikke, før du har slået denne indstilling fra.

låsesymbol
Din iPhone er låst med adgangskode eller Touch ID.

symbol med roterende pile
Din iPhone synkroniserer med iTunes

ursymbol
Der er indstillet en alarm.

bluetooth-symbol
Bluetooth er slået til, og din iPhone kan danne par med en enhed.

Hvis du ikke kan se dette symbol, er Bluetooth slået fra.

hovedsætsymbol
Din iPhone er parret med et trådløst hovedsæt, hovedtelefoner eller øretelefoner.

Det kan også være, at du får vist batterisymbol, der viser batteriniveauet på nogle pardannede enheder.

batterisymbol
Dette symbol viser batteriniveauet på din iPhone. Hvis dette symbol er gult, er Energibesparende funktion slået til. Hvis dette symbol er rødt, er batteriet på din iPhone mindre end 20 % opladet.

symbol med batteri og lyn
Din iPhone lades op.

CarPlay-symbol
Din iPhone har forbindelse til CarPlay.

Om andre symboler i kontrolcenteret

Hvis du kan se blå, grøn eller rød på statuslinjen

På iPhone X vises farverne som en boble bag ved tiden. På iPhone 8 eller tidligere går farverne hele vejen hen over statuslinjen. Her kan du se, hvad de enkelte farver betyder:

• Blå: Din iPhone leverer enten internetdeling, eller en app bruger aktivt din placering. Ved internetdeling på iPhone 8 eller tidligere kan du også se, hvor mange enheder der bruger din internetforbindelse. symbolet for internetdeling vises på statuslinjen på iOS-enheder, der bruger Internetdeling.
  • Grøn: Du er midt i et opkald.
  • Rød: Din iPhone optager lyd eller din skærm.