Sådan finder du din parkerede bil med Kort på din iPhone

Kort markerer din bils position med en markør, når du kobler din iPhone fra Bluetooth eller CarPlay i din bil – så du nemt kan finde ud af, hvor du har parkeret.

Før du begynder

Kontroller følgende:

• Slå Lokalitetstjenester til. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester.
  • Sørg for, at Væsentlige lokaliteter er slået til. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester > Væsentlige lokaliteter > Væsentlige lokaliteter.
  • Slå Vis parkeret bil til. Gå til Indstillinger > Kort > Vis parkeret bil.
  • Sørg for, at din iPhone er parret med CarPlay eller Bluetooth i din bil.

Find din bil

Når du forlader bilen, afbryder din iPhone forbindelsen til Bluetooth, og Kort markerer bilens lokalitet. Hvis du vil redigere bilens lokalitet, skal du åbne Kort og trykke på Parkeret bil eller tilføje et foto af stedet, hvor du parkerede.

Følg disse trin, når du er klar til at gå tilbage til din bil:

1. Åbn Kort.
  2. Tryk på søgefeltet, og vælg derefter Parkeret bil på listen over forslag.
  3. Tryk på Vis vej, og vælg derefter Kør, Gå, Off. transport eller Bliv kørt.
  4. Vælg den ønskede rute. Tryk på START, når du er klar.

Hvis du vil fjerne en markør for en parkeret bil, skal du trykke på Parkeret bil på kortet. Skub derefter op på menukortet, og tryk på Fjern bil. Din parkerede bil bliver ikke markeret i Kort, hvis du ofte parkerer det samme sted – f.eks. hjemme eller på arbejde.

Læs mere

Brug Kort til at få vejvisning med trafikoplysninger i realtid og til at undersøge og finde nye steder med Siri osv.