Brug af iPhone til at besvare og foretage RTT- eller TTY-opkald

Hvis du har iOS 10 eller en nyere version og mobilnetværksforbindelse på iPhone, kan du foretage RTT- eller TTY-opkald (opkald via real-time text/opkald via teksttelefon) uden yderligere hardware. Du kan også finde afskrifter af dine tidligere opkald.

Denne funktion er kun tilgængelig for abonnementer fra mobiludbydere i USA og Canada. Priser for standardopkald gælder for RTT-/TTY-opkald både via software og hardware. Alt afhængigt af din operatør får du muligvis vist RTT, TTY eller RTT/TTY.

Sådan indstiller du RTT/TTY

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > RTT/TTY.
  2. Slå Software-RTT/-TTY eller Hardware-TTY til.
  3. Tryk på Relay-nummer, og angiv et telefonnummer til RTT/TTY-relayopkald.
  4. Slå Send med det samme til, hvis du vil sende tegnene, efterhånden som du indtaster dem. Du kan også slå Send med det samme fra, hvis du vil skrive en hel besked, inden du sender den.
  5. Hvis du vil besvare alle opkald som RTT/TTY, skal du slå Besvar alle opkald som RTT/TTY til.*
  6. Hvis du vil besvare og foretage RTT-/TTY-opkald via en ekstern RTT-/TTY-enhed i stedet for din iPhone, skal du slå Hardware-TTY til.

* Hvis du slår Besvar alle opkald som RTT/TTY til, modtager du ikke længere taleopkald.

Foretag eller modtag RTT-/TTY-telefonopkald

1. Åbn appen Telefon.
  2. Vælg en kontaktperson, og tryk på telefonnummeret.
  3. Vælg RTT/TTY eller RTT-/TTY-relay.
  4. Vent, til opkaldet går igennem, og vælg derefter RTT/TTY.
  5. Indtast din besked:
    • Hvis du har slået Send med det samme til under Indstillinger, ser modtageren din besked, mens du skriver.
    • Hvis ikke, kan du skrive din besked og derefter trykke på symbolet Send for at sende den.
    • Vil du finde genvejssætninger? Vent et øjeblik, inden du skriver din besked, så vises der genveje såsom SK for "Klar til at lægge på" og GA for "Værsgo".

Sådan finder du en afskrift af et tidligere RTT-/TTY-opkald

1. Åbn appen Telefon.
  2. Tryk på Seneste.
  3. Tryk på  ud for det opkald, som du vil se. Der vises et telefonsymbol symbol for TTY-telefon og -tastatur ud for RTT-/TTY-opkald.
  4. Tryk på historikken for Udgående opkald eller Indgående opkald for at få vist en afskrift.