Brug af iCloud Drive eller iBooks til at få adgang til PDF-arkiver, ePub-arkiver og bøger

Brug iBooks til arkivering af ePub-arkiver, iBooks Author-bøger og PDF-arkiver med iCloud Drive, så du har adgang til dem på alle dine enheder.

Første gang du åbner iBooks efter en opdatering til iOS 9.3 eller OS X 10.11.4, bliver du bedt om at bruge iCloud. Hvis du ikke får vist denne besked, kan det være nødvendigt at indstille iCloud Drive.

Du kan bruge iBooks og iCloud Drive til at synkronisere ePub-arkiver, iBooks Author-bøger og PDF-arkiver, så du har adgang til dem på alle dine enheder. Når du har slået iCloud Drive til, overføres alle arkiver automatisk til iCloud*. Alle ePub-arkiver, iBooks Author-bøger eller PDF-arkiver, der efterfølgende føjes til dit iBooks-bibliotek, overføres også automatisk til iCloud*.

Bøger, der er købt i iBooks Store, arkiveres ikke på iCloud Drive, men skal i stedet downloades igen. Da de ikke arkiveres på iCloud Drive, optager de ikke plads i iCloud-lageret. Bogeksempler og lydbøger synkroniseres ikke med iCloud Drive. Hvis bøgerne ikke er tilgængelige for download, skal du sørge for, at "Skjul iCloud-bøger" er deaktiveret i menuen Samlinger.

*Ikke alle arkiver overføres, hvis der mangler lagringsplads i iCloud.

Download emner fra iCloud Drive

Du kan downloade ePub-arkiver, iBooks Author-bøger og PDF-arkiver fra iCloud Drive til din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer.

iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn iBooks.
  2. Rul ned til det emne, der skal downloades.
  3. Tryk på downloadsymbolet  i øverste højre hjørne af det emne, der skal downloades. Emnet downloades til dit bibliotek.

Hvis du slår iBooks fra under Indstillinger > iCloud > iCloud Drive, er iBooks-emner, der arkiveres i iCloud Drive, ikke længere tilgængelige på den pågældende enhed.

Mac

Tilgængelige ePub-arkiver, iBooks Author-bøger og PDF-arkiver i iCloud Drive downloades automatisk til dit iBooks-bibliotek.

Hvis du slår iBooks fra under Systemindstillinger > iCloud > Indstillinger for iCloud Drive, er iBooks-emner, der arkiveres i iCloud Drive, ikke tilgængelige på den pågældende enhed.

Slet arkiver

Hvis du vil fjerne et arkiv, kan du slette det fra din iPhone, iPad eller iPod touch eller din Mac-computer.

iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn iBooks.
  2. Tryk på Vælg i øverste højre hjørne af iBooks-vinduet.
  3. Rul ned for at finde det emne, der skal slettes, og tryk på det.
  4. Tryk på Slet i øverste venstre hjørne af iBooks-vinduet.
  5. Hvis du vil fjerne arkivet fra iCloud og alle dine enheder, skal du trykke på Slet fra alle enheder.
    Tryk på Slet denne kopi, hvis du kun vil fjerne den kopi, der er gemt på den enhed, du bruger. Arkivet forbliver i iCloud og på dine andre enheder.

Mac-computer

1. Åbn iBooks.
  2. Rul ned til det emne, der skal slettes.
  3. Højreklik eller Control-klik på det emne, der skal slettes, og klik derefter på Slet.
  4. Klik på Slet overalt for at fjerne arkivet fra iCloud og alle dine enheder.