Sådan ændrer du følsomheden for 3D eller Haptisk tryk på din iPhone

Du kan ændre styrken af det tryk, der skal bruges for at aktivere 3D eller Haptisk tryk på din enhed.

Sådan slår du 3D eller Haptisk tryk til

Hvis du vil slå 3D eller Haptisk tryk til og justere følsomheden, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger, og vælg Tilgængelighed.
  2. Tryk på Touch, og tryk derefter på 3D og Haptisk tryk. Afhængigt af din enhed kan du måske kun se 3D Touch eller Haptisk tryk.*
  3. Slå funktionen til, og brug derefter mærket til at vælge følsomhedsniveauet.

* Følgende enheder understøtter Haptisk tryk: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone XR. Disse enheder understøtter 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.