Ændring af følsomheden for 3D Touch på din iPhone

Du kan ændre styrken af det tryk, der skal bruges for at aktivere 3D Touch.

Du kan justere følsomheden af 3D Touch på de enheder, der understøtter dette.*

Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > 3D Touch, og brug mærket til at indstille niveauet af følsomhed. Du kan slå 3D Touch til og fra på den samme skærm.

* Disse iOS-enheder understøtter 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max.