Arkivering af beskeder fra Visuel telefonsvarer på din iPhone

Du kan arkivere beskeder fra Visuel telefonsvarer som noter eller indtalte memoer eller dele dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop.

Hvis du vil arkivere beskeder fra Visuel telefonsvarer, skal du have iOS 9 eller en nyere version og en mobiloperatør, der understøtter Visuel telefonsvarer. Hvis du er i tvivl, om din mobiloperatør understøtter Visuel telefonsvarer, skal du kontakte operatøren for at få flere oplysninger.

Sådan arkiverer du lyden fra telefonsvarerbeskeden som en note eller et indtalt memo

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil arkivere, og tryk derefter på   .
  3. Vælg Noter eller Indtalte memoer. Arkiver derefter telefonsvarerbeskeden.

Sådan deler du en telefonsvarerbesked ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil dele, og tryk derefter på   .
  3. Vælg Beskeder, Mail eller AirDrop.
  4. Skriv og send din besked med den vedhæftede telefonsvarerbesked. Du kan også dele telefonsvarerbeskeden ved at trykke på en AirDrop-kontakt.