Arkivér og del beskeder fra Visuel telefonsvarer på din iPhone

Arkivér beskeder fra Visuel telefonsvarer som noter eller indtalte memoer, eller del dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop.

Du skal bruge en mobiloperatør, der understøtter Visuel telefonsvarer for at arkivere beskeder fra Visuel telefonsvarer. Hvis du er i tvivl, om din mobiloperatør understøtter Visuel telefonsvarer, skal du kontakte operatøren for at få flere oplysninger.

Sådan arkiverer og deler du beskeder på din telefonsvarer

Sådan arkiverer du beskeder fra telefonsvareren som noter eller indtalte memoer eller deler dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop:

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil arkivere, og tryk derefter på   .
  3. Vælg Føj til Noter eller indtalte memoer. Arkiver derefter telefonsvarerbeskeden. Eller vælg Beskeder, Mail eller AirDrop, og indtast og send derefter din besked med den vedhæftede telefonsvarerbesked. Du kan også dele telefonsvarerbeskeden ved at trykke på en AirDrop-kontakt.