Brug af Radio i Apple Music

Med en Wi-Fi- eller mobilforbindelse kan alle lytte til Beats 1 og andre direkte radiostationer. Apple Music-abonnenter kan også lytte til on-demand-stationer inden for alle genrer og oprette deres egne stationer.

Kom godt i gang med Radio

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen Musik, og tryk på fanen Radio  nederst på skærmen.
  • På Mac eller pc: Åbn iTunes. Vælg  Musik øverst til venstre. Vælg derefter Radio på navigationslinjen øverst i iTunes.
  • På Apple Watch Series 3: Åbn appen Radio .
  • På Apple TV: Åbn appen Musik, og vælg derefter Radio øverst på skærmen.
  • På HomePod: Bed Siri om at afspille Beats 1 eller en kunstner, genre, stemning eller aktivitet.
  • På Android-telefon: Åbn appen Apple Music, tryk på Android-menusymbolet øverst til venstre, og tryk derefter på Radio.

Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.

Opret en tilpasset station med Apple Music

Find en sang eller et album, du vil oprette en station ud fra, og gør derefter følgende:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på lyserød cirkel med tre vandrette hvide prikker eller brug 3D Touch, og tryk derefter på Opret station.
  • På Mac eller pc: Klik i iTunes på blå cirkel med tre vandrette hvide prikker ud for navnet på en sang, og klik derefter på Opret station.
  • På Android-telefon: Tryk på lyserød cirkel med tre lodrette hvide prikker, og tryk derefter på Opret station.

På alle dine Apple-enheder kan du også bede Siri om at "starte en station fra..." og derefter sige navnet på en sang, et album eller en kunstner.

Den nye station føjes til listen med senest afspillede stationer. Senest afspillede stationer sorteres efter seneste afspilning og kan ikke slettes.

Sådan arkiverer du en sang, du hører i Radio

Når du afspiller musik, du kan lide, i Radio, kan du føje det til dit bibliotek eller føje det til en spilleliste. Du skal abonnere på Apple Music for at kunne føje en sang til dit bibliotek.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn skærmen Afspiller nu, og tryk derefter på iOS-symbolet Flere indstillinger til højre for sangen.
  2. Tryk på "Føj til bibliotek " for at føje sangen til dit bibliotek, eller tryk på "Føj til en spilleliste ".

På din Mac eller pc:

1. Hold markøren over navnet på sangen øverst i iTunes, og klik derefter på .
  2. Vælg "Føj til bibliotek" eller "Føj til spilleliste". Du kan føje sange til en eksisterende spilleliste eller oprette en ny.

På dit Apple Watch Series 3 trykker du på  på skærmen Afspiller nu.

På Apple TV: Hold fingeren på Touch-overfladen på fjernbetjeningen, og vælg derefter "Føj til bibliotek" eller "Føj til en spilleliste".

På din Android-telefon:

1. Tryk på Android-symbolet Flere indstillinger til højre for en sang, et album eller en spilleliste.
  2. Tryk på Android-symbolet Tilføj for at føje sangen til Min musik, eller tryk på "Føj til en spilleliste".

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.