Lyt til Beats 1 og Radio i appen Musik

Lyt til Beats 1 for at høre globale liveudsendelser med nogle af de største navne inden for musik. Eller stil ind på en lokal radiostation. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du oprette din egen station ud fra den musik, du elsker – alt sammen med Radio i appen Musik.

Sådan åbner du Radio og begynder at lytte

• På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, en Android-enhed eller Chromebook: Åbn appen Musik, og gå til Radio.
  • På pc: Åbn iTunes til Windows, vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Radio i navigationslinjen.
  • På dit Apple Watch Series 3 eller nyere: Åbn appen Radio.
  • På din HomePod: Bed Siri om at afspille Beats 1 eller en radiostation.

Sådan lytter du til Beats 1

Beats 1 er en radiostation, der sender direkte døgnet rundt, med Apples DJ's i Los Angeles, New York og London – og du behøver ikke abonnere på Apple Music for at lytte med. Stil ind på stationen for at høre liveudsendelser med kendte kunstnere og DJ's, lytte til eksklusive interviews og opdage ny musik fra rundt om i verden.

Gå til Radio i appen Musik for at høre Beats 1 direkte, se kommende shows og gennemse tidligere udsendelser. Eller bed Siri om at afspille Beats 1 live eller et af de nyeste afsnit.

Lyt til Beats 1 live

Sådan lytter du til radiostationer

Stil ind på dine foretrukne radiostationer i Apple Music-appen, inklusive de lokale.

1. Gå til Søg.
  2. Søg efter radiostationens navn, kaldesignal, frekvens eller kaldenavn.
  3. Tryk eller klik på radiostationen for at lytte til den live.

Du kan også bede Siri om at afspille en radiostation.

Sådan opretter du tilpassede stationer og gemmer sange

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du oprette din helt egen station baseret på den musik, du elsker. Og du kan gemme sange, du hører på Beats 1 og tilpassede stationer.

• Opret en tilpasset station: Afspil en kunstner, sang eller genre, gå til Afspiller nu, tryk på , eller klik på , og vælg Opret station. Alternativt kan du sige "Hej Siri, start en station fra" og så sige navnet på en sang, kunstner eller genre.
  • Gem en sang: Mens du lytter til Beats 1 eller en tilpasset station, skal du gå til Afspiller nu, trykke på  eller klikke på  og vælge Føj til bibliotek. Alternativt kan du sige "Hej Siri, føj denne sang til mit bibliotek."

Du kan ikke gemme sange fra direkte radioudsendelser.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.