Brug af Radio i Apple Music

Med en Wi-Fi- eller mobilforbindelse kan alle lytte til Beats 1 og andre direkte radiostationer. Apple Music-abonnenter kan også lytte til on-demand-stationer inden for alle genrer og oprette deres egne stationer.

En iPhone X, hvor Apple Music er åben og viser fanen Radio.

Kom godt i gang med Radio

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen Musik, og tryk på fanen  Radio nederst på skærmen.
  • På Mac eller pc: Åbn iTunes. Vælg  Musik øverst til venstre. Vælg derefter Radio på navigationslinjen øverst i iTunes.
  • På dit Apple Watch Series 3 eller nyere: Åbn appen Radio .
  • På Apple TV: Åbn appen Musik, og vælg derefter Radio øverst på skærmen.
  • På din HomePod: Bed Siri om at afspille Beats 1 eller en kunstner, genre, stemning eller aktivitet.
  • På din Android-enhed: Åbn appen Apple Music, tryk på menusymbolet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på  Radio.

Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.

Opret en tilpasset station med Apple Music

Find en sang eller en kunstner, som du vil oprette en station med, og følg derefter disse trin:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på symbolet Flere indstillinger eller brug 3D Touch, og tryk derefter på Opret station .
  • På din Mac eller pc: Gå til iTunes, klik på symbolet Flere indstillinger ud for navnet på en sang, og klik derefter på Opret station.
  • På din Android-enhed: Tryk på symbolet Flere indstillinger, og tryk derefter på Opret station.

På alle dine Apple-enheder: Du kan også bede Siri om at "starte en station baseret på ..." og derefter sige navnet på en sang, et album eller en kunstner.

Den nye station føjes til listen med senest afspillede stationer. Senest afspillede stationer sorteres efter seneste afspilning og kan ikke slettes.

Sådan arkiverer du en sang fra Radio

Når du afspiller musik, som du kan lide, i Radio, kan du føje sangen til Bibliotek eller føje den til en spilleliste. Du kan føje sangen til en eksisterende spilleliste eller oprette en ny.

Du skal abonnere på Apple Music for at kunne føje en sang til dit bibliotek.

En iPhone X, hvor Apple Music er åben og viser menuen Flere indstillinger for sangen

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn skærmen Afspiller nu, og tryk derefter på symbolet Flere indstillinger i nederste højre hjørne.
  2. Vælg "Føj til bibliotek " eller "Føj til en spilleliste  ".

På din Mac eller pc:

1. Hold markøren over navnet på sangen øverst i iTunes, og klik derefter på symbolet Flere indstillinger .
  2. Vælg "Føj til bibliotek" eller "Føj til spilleliste".

På dit Apple TV: Hold fingeren på Touch-overfladen på fjernbetjeningen, og vælg derefter "Føj til bibliotek" eller "Føj til en spilleliste".

På din Android-enhed:

1. Åbn skærmen Afspiller nu, og tryk derefter på symbolet Flere indstillinger i nederste højre hjørne.
  2. Vælg "Føj til bibliotek " eller "Føj til en spilleliste  ".

Brug af Beats 1 og tidligere udsendelser

Hvis du vil bruge Beats 1, skal du gå til Radio og derefter trykke eller klikke på Beats 1.

Tryk eller klik på det første billede i den øverste karrusel for at afspille det, der lige nu sendes live, eller rul gennem karrusellen for at finde arkiver af udvalgte Beats 1-udsendelser. Rul til On-demand for at finde flere arkiverede udsendelser, eller brug Siri til at afspille seneste udsendelser.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.