Brug PDF-dokumenter med iBooks på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan se, gemme, dele og udskrive PDF-dokumenter i appen iBooks på din iOS-enhed.

Sådan åbner du PDF-dokumenter som bilag i e-mail

1. Åbn e-mailen med PDF-bilaget, og tryk på bilaget.
  2. Tryk på delesymbolet i nederste venstre hjørne.
  3. Rul gennem delingsindstillingerne, indtil du ser "Kopier til iBooks", og tryk derefter på det.
  4. iBooks åbner PDF-dokumentet. Når du bruger iBooks til at åbne en PDF, arkiverer iBooks automatisk en kopi af PDF-dokumentet til din iBooks PDF-reol.

Sådan sender du PDF-dokumenter via e-mail og udskriver dem

1. Åbn iBooks.
  2. Tryk på menuen øverst på skærmen, og vælg PDF'er. Afhængigt af den valgte visning hedder menuen Alle bøger, Bøger, PDF'er eller navnet på en tilpasset samling, som du har oprettet.
  3. Tryk på det PDF-dokument, du vil udskrive eller sende via e-mail.
  4. Tryk på symbolet Del  øverst på menulinjen. Du skal muligvis trykke én gang et sted på skærmen, før menulinjen vises.
  5. Tryk på Udskriv eller Mail, afhængigt af hvad du vil gøre.
  6. Hvis du trykker på Udskriv: Vælg en AirPrint-printer, sideområde og antal kopier. Tryk derefter på Udskriv.
    Hvis du trykker på Mail: Indtast e-mailadressen, som du gerne vil sende PDF-dokumentet til, og tilføj en emnelinje og en besked. Tryk på Send.

Læs mere

• PDF-dokumenter, som du føjer til iBooks-appen på din iOS-enhed, vises automatisk i iBooks på alle dine Apple-enheder, hvis du bruger iCloud med iBooks.
  • Få mere at vide om iBooks.