Skift navnet på din iPhone, iPad eller iPod ved hjælp af din computer

Du kan ændre navnet på din iPhone, iPad og iPod touch med din enhed. Og du kan ændre navnet på din iPod classic, iPod nano og iPod shuffle med din computer.

Sådan ændrer du navnet på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at ændre navnet på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > Generelt på din enhed, og tryk derefter på Om.
  2. Tryk på første linje, der viser navnet på enheden.
  3. Omdøb enheden, og tryk på OK.

Sådan ændrer du navnet på din iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Slut enheden til computeren.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  3. Find din enhed på din computer.
  4. Klik på navnet på din enhed øverst til venstre.
  5. Skriv navnet på din enhed, og tryk på Retur.