Ændring af navnet på din iPhone, iPad eller iPod

Du kan ændre navnet på din iPhone, iPad og iPod touch med din iOS-enhed. Du kan også ændre navnet på din iPod classic, iPod nano og iPod shuffle med iTunes.

Sådan ændrer du navnet på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at ændre navnet på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Om på din iOS-enhed.
  2. Tryk på første linje, der viser navnet på enheden.
  3. Omdøb enheden, og tryk på OK.

Sådan ændrer du navnet på din iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Slut din iOS-enhed eller iPod til computeren.
  2. Åbn iTunes.
  3. Find enheden, og klik på den.
  4. Klik på navnet på din enhed øverst i indholdsoversigten til venstre.
  5. Skriv navnet på din enhed, og tryk på Retur. iTunes synkroniserer automatisk enheden.

Du kan også udføre disse trin for at ændre navnet på din iPhone, iPad eller iPod touch.