Om mobildatanetværk

Her kan du læse mere om GSM-, CDMA- og LTE-mobildatanetværk.

Hvis du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk, kan du bruge et mobildatanetværk til at oprette forbindelse til internettet på iPhone og iPad (Wi-Fi + Cellular).

Vælg operatørens netværksteknologi nedenfor for at få flere oplysninger om funktionerne på mobildatanetværket, bl.a. følgende:

• Netværkstyper
  • Statuslinjesymboler
  • Eventuel understøttelse af tale og data på iPhone

GSM-netværk

GSM-netværk understøtter samtidig brug af tale og data på iPhone ved brug af en UMTS-forbindelse.

Mobilnetværk Statuslinjesymbol Samtidig brug af
tale/data
Noter
UMTS 4G Ja Vises, når der er forbindelse til AT&T- eller T-Mobile-højhastighedsnetværk i USA.
UMTS 3G Ja
EDGE E Nej Kan muligvis ikke modtage opkald, når der overføres data via mobilnetværket.*
GPRS ° Nej
* Hvis du ikke kan modtage opkaldet, besvares det af telefonsvareren.

CDMA-netværk

CDMA-netværk understøtter ikke samtidig brug af tale og data på iPhone

Mobilnetværk Statuslinjesymbol Samtidig brug af
tale/data
Noter
EV-DO 3G Nej Kan modtage opkald, når der overføres data via mobilnetværket.
1xRTT 1x Nej Kan muligvis ikke modtage opkald, når der overføres data via mobilnetværket.*
* Hvis du ikke kan modtage opkaldet, besvares det af telefonsvareren.

LTE-netværk

Du kan bruge LTE sammen med understøttede LTE-operatører på iPhone 5 og iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular eller nyere. Her kan du læse mere om iPhone-support og -funktioner ved brug af mobiloperatører.

Mobilnetværk Statuslinjesymbol Samtidig brug af
tale/data
Noter
LTE LTE Ja
4G 4G Ja 4G kan også angives som en UMTS-forbindelse på nogle GSM-netværk, f.eks. AT&T- og T-Mobile-højhastighedsnetværk i USA. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte operatøren.
Samtidig brug af tale og LTE-data er tilgængelig ved brug af VoLTE. Hvis operatøren eller netværket ikke understøtter VoLTE, kan din iPhone bruge 3G til data under telefonopkald. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger om samtidig brug af tale og data.

Læs mere

Du skal have et aktivt telefon- eller dataabonnement for at bruge mobildata. Kontakt dit mobilselskab for at få yderligere oplysninger.

Mobildata er muligvis ikke tilgængelig alle steder, og netværkshastigheden og forbindelsen kan variere afhængigt af lokalitet. Kontroller operatørens netværksdækning i dit område. Her kan du læse mere om iPhone-support og -funktioner ved brug af mobiloperatører.

Når du befinder dig uden for operatørens netværk, kan du muligvis oprette forbindelse til internettet vha. en anden mobiloperatør. Hvis du vil bruge en anden operatørs netværk, skal du gå til Indstillinger > Mobil og slå Dataroaming til. Der skal muligvis betales roaming-afgifter. Sørg for, at data-roaming er slået fra for at undgå roaming-afgifter. Kontakt mobilselskabet for at få flere oplysninger.

Hvis du bruger et mobildatanetværk, der ikke understøtter samtidig brug af tale og data, afbrydes mobildataoverførsler af indgående eller udgående opkald, indtil opkaldet afsluttes. Dette påvirker ikke Wi-Fi-netværksforbindelsen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.