Du har glemt adgangskoden til telefonsvareren på din iPhone

Hvis du ikke kan aflytte telefonsvareren på din iPhone, fordi du har glemt adgangskoden til telefonsvareren, er det kun dit telefonselskab, der kan hjælpe dig.

Apple har ikke adgang til adgangskoden til din telefonsvarer og kan derfor ikke nulstille den for dig.

Kontakt telefonselskabet

Kun dit telefonselskab har adgang til og kan administrere telefonsvarerkontoen for dit telefonnummer. Gå til dit telefonselskabs kundeserviceside for at finde vejledning til nulstilling af adgangskoden på nettet eller over telefonen.

Du kan bruge Apples artikel om support af mobiloperatører eller en søgemaskine på nettet.