Om Find mine venner

Find mine venner gør det nemt at finde dine venner og din familie fra din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller på iCloud.com.

Før du begynder

Indstil Find mine venner

Find mine venner installeres automatisk, hvis din iPhone, iPad eller iPod touch bruger iOS 9 eller nyere. Hvis enheden bruger en version af iOS 8, skal du installere den gratis app Find mine venner. Når du logger på iCloud på enheden, logger du automatisk på Find mine venner med dit Apple-id.

Hvis du vil have meddelelser fra Find mine venner på dit Apple Watch, kan du slå det til i appen Apple Watch på din iPhone. Gå til fanen Mit ur, tryk på Meddelelser, rul ned, tryk på Find venner, og skub for at slå Dubler iPhone-advarsler til.

Du kan også bruge Find mine venner med Familiedeling eller på iCloud.com.

Sådan tilføjes en ven

Hvis du vil bruge Find mine venner, kræver det, at dine venner også har installeret Find mine venner på deres enheder. Du kan kun tilføje venner fra Find mine venner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Åbn Find mine venner.
  2. Tryk på Tilføj.
  3. Vælg en ven, eller indtast vennens e-mailadresse, og tryk på OK for at sende anmodningen.

Når din ven accepterer at dele sin lokalitet med dig, kan du se, hvor vennen er på en liste eller på et kort i appen Find mine venner eller på iCloud.com.

Hvis du har venner på en anden konto, kan du flytte dem til dit aktuelle Apple-id, så du har alle dine venner samlet ét sted:

1. Tryk på Find mine venner > Mig.
  2. Rul ned, og tryk på Flyt venner fra et andet Apple-id.
  3. Log ind med det andet Apple-id.

Du kan vælge, hvilken e-mailadresse, der skal bruges, når du sender anmodninger til venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på Send som.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Se info, og tryk på Send som.

Appen Find mine venner på iCloud.com kan kun vise dine venner og deres lokalitet eller ændre indstillinger for deling af din egen lokalitet. Hvis du skal tilføje venner, skal du bruge en iOS-enhed.

Sådan skjules du for følgere

Du kan skjule din placering eller stoppe med at dele den med dine venner. Sådan stoppes deling fra Find mine venner:

Tryk på Find mine venner, og tryk på Mig. Slå Del min lokalitet fra.

Tryk på OK. Derefter vises Deler ikke lokalitet ud for Mig nederst på skærmen.

Sådan stoppes delingen af din lokalitet

Hvis dine venner ikke længere skal kunne se din lokalitet i Find mine venner, kan du stoppe delingen af din lokalitet i appen på din iOS-enhed eller på iCloud.com. Du kan stadig se dine venners lokalitet, men dine venner får kun vist "Lokalitet ikke tilgængelig", hvis de forsøger at finde dig.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Rul ned, og tryk på Del min lokalitet.
  3. Slå Del min lokalitet fra.

På iCloud.com:

1. Log på iCloud.com, og åbn Find mine venner.
  2. Vælg Mig.
  3. Fravælg Del min lokalitet.

Sådan bruges Find mine venner på flere enheder

Du kan logge på Find mine venner og bruge den på en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple Watch, som du ejer. Det er dog kun én iOS-enhed, som kan sende din lokalitet til dine følgere. Du kan vælge, hvilken enhed du ønsker at bruge i Find mine venner:

• På en iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.
  • På en iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.

Denne valgmulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.

Hvis du har accepteret en lokalitetsanmodning, men afsenderens lokalitet vises ikke

En person kan se din lokalitet, hvis du accepterer en anmodning om, at den pågældende person må følge din lokalitet. Hvis du vil se den pågældende persons lokalitet, skal du invitere personen, og vedkommende skal acceptere din invitation.

Hvis du accepterer en anmodning fra en ven, som du ikke følger, sendes der automatisk en anmodning om at følge.

Grænser for venner, følgere og midlertidige begivenheder

• Du kan følge op til 50 venner.
  • Du kan have op til 50 venner til at følge dig.
  • Du kan deltage i op til 10 midlertidige begivenheder.
  • Alle midlertidige begivenheder kan omfatte op til 50 venner.
  • Midlertidige venner tæller med i grænsen for dine permanente venner.

Læs mere

Din lokalitet sendes kun fra enheden, når en person anmoder om at se den. Din lokalitet sendes ikke løbende. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sikkerhed og anonymitet i iCloud.