Find mine venner

Find mine venner er et gratis program til iOS 8 og nyere versioner, som gør det let for dig at finde venner og familie på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvad skal jeg have for at bruge Find mine venner?

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller en nyere version
  • Appen Find mine venner
  • Det Apple-id, du bruger til iCloud

Hvordan indstiller jeg Find mine venner?

Installer den gratis app Find mine venner på en enhed med mindst iOS 8. Når du logger på iCloud på enheden, logger du automatisk på Find mine venner med dit Apple-id.

Du kan også bruge Find mine venner sammen med Familiedeling.

Invitation af venner på iPhone

Hvordan tilføjer jeg en ven?

Hvis du vil tilføje en ven i Find mine venner, skal din ven også have Find mine venner installeret på en enhed med mindst iOS 8. Åbn Find mine venner, og tryk på Tilføj for at tilføje vennen. Vælg en ven, eller indtast vennens e-mailadresse, og tryk på OK for at sende anmodningen.

Når din ven har accepteret at dele sin position med dig via Find mine venner, kan du se vennens position på en liste eller et kort.

Hvis du har venner på en anden konto, kan du flytte dem til dit aktuelle Apple-id, så du har dem alle samlet et sted:

1. Tryk på Find mine venner > Mig.
  2. Rul ned, og tryk på Flyt venner fra et andet Apple-id.
  3. Log ind med det andet Apple-id.

Du kan vælge, hvilken e-mailadresse du vil bruge til at sende anmodninger til venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på Send som.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Info, og tryk på Send som.

Hvor ofte sender enheden min position via Find mine venner?

Din position sendes fra enheden, når en person anmoder om at se din position. Den sendes ikke løbende. Yderligere oplysninger kan ses i artiklen iCloud: Sikkerhed og anonymitet i iCloud.

Kan man skjule sig for følgere?

Ja. Du kan skjule din placering eller stoppe med at dele den. Gør følgende i Find mine venner for at stoppe med at dele din placering:

Lokalitetsindstillinger på iPhone

Tryk på Find mine venner, og tryk på Mig. Slå Del min lokalitet fra.

Deler ikke

Tryk på OK. Derefter vises "Deler ikke lokalitet" ud for Mig nederst på skærmen.

Du kan også gå til Indstillinger > iCloud, rulle ned, trykke på Del min lokalitet, og slå indstillingen fra. Du kan stadig se dine venners position, men dine venner får kun vist "Position ikke tilgængelig", hvis de forsøger at finde dig.

Del min lokalitet

Del fra Johns iPhone eller Johns iPad

Kan jeg bruge Find mine venner på mere end én enhed ad gangen?

Ja. Du kan logge på og bruge Find mine venner og bruge appen på alle dine iOS-enheder. Det er dog kun én enhed, som kan sende din position til dine følgere. Du kan vælge, hvilken enhed du ønsker at bruge, i Find mine venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på den aktive enhed under Del min position fra.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Info, og tryk på den aktive enhed under Del min position fra.

Denne valgmulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.

Jeg har accepteret en anmodning. Hvorfor kan jeg ikke se personens position?

Hvis du accepterer en anmodning fra en person om, at vedkommende må følge din position, kan personen se din position. Hvis du vil se personens position, skal du invitere vedkommende, og personen skal acceptere anmodningen.

Hvis du accepterer en anmodning fra en ven, som du ikke følger, sendes der automatisk en anmodning om at følge.

Er der en grænse for antallet af venner, følgere og midlertidige begivenheder?

• Du kan følge op til 50 venner.
  • Du kan have op til 50 venner til at følge dig.
  • Du kan deltage i op til 10 midlertidige begivenheder.
  • Alle midlertidige begivenheder kan omfatte op til 50 venner.
  • Midlertidige venner tæller med i grænsen for dine permanente venner.

Kan jeg få adgang til Find mine venner på iCloud.com?

Nej, Find mine venner er en tjeneste, der kun kan bruges via appen i iOS.

Sidst ændret: