Indstilling og brug af Find mine venner

Find mine venner gør det nemt at finde dine venner og din familie fra din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch eller på iCloud.com.

Før du går i gang

Indstil Find mine venner

Find mine venner installeres automatisk, hvis din iPhone, iPad eller iPod touch bruger iOS 9 eller nyere. Hvis enheden bruger en version af iOS 8, skal du installere den gratis app Find mine venner. Når du logger på iCloud på enheden, logger du automatisk på Find mine venner med dit Apple-id.

Hvis du vil have meddelelser fra Find mine venner på dit Apple Watch, skal du gå til appen Apple Watch på din iPhone. Gå til fanen Mit ur, tryk på Meddelelser, rul ned, tryk på Find venner, og tryk på mærket for Dubler iPhone-advarsler for at slå funktionen til. Hvis du bruger watchOS 4 eller nyere, kan du også slå meddelelser til fra dit Apple Watch. Gå til Indstillinger > Generelt > Lokalitetstjenester. Slå Del min lokalitet til.

Du kan også bruge Find mine venner på iCloud.com eller med Familiedeling for at dele din lokalitet med din familie.

Sådan tilføjes en ven

Hvis du vil bruge Find mine venner, kræver det, at dine venner også har installeret Find mine venner på deres enheder. Du kan kun tilføje venner fra Find mine venner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Åbn Find mine venner.
  2. Tryk på Tilføj.
  3. Vælg en ven, eller indtast vennens e-mailadresse, og tryk derefter på Send eller på OK for at sende en anmodning.

Når din ven accepterer at dele sin lokalitet med dig, kan du se, hvor vennen er på en liste eller på et kort i appen Find mine venner eller på iCloud.com.

Du kan vælge, hvilken e-mailadresse der skal bruges, når du sender venneanmodninger:

• På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig > Send som.
  • På din iPad: Tryk på Liste > Mig > Info > Send som.

Hvis du ikke ønsker at modtage venneanmodninger:

• På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig > slå Tillad venneanmodninger fra under Invitationer.
  • På din iPad: Tryk på Liste > Mig > slå Tillad venneanmodninger fra under Invitationer.

Appen Find mine venner på iCloud.com kan kun vise dine venner og deres lokalitet eller ændre indstillinger for deling af din egen lokalitet. Hvis du vil tilføje venner, skal du bruge en iOS-enhed.

Sådan skjules din lokalitet

Du kan skjule din lokalitet eller stoppe med at dele den med dine venner. Følg disse trin:

Åbn Find mine venner, og tryk på Mig. Slå Del min lokalitet fra.

Tryk på OK. Derefter vises Deler ikke lokalitet ud for Mig nederst på skærmen.

Stop delingen af din lokalitet

Hvis dine venner ikke længere skal kunne se din lokalitet i Find mine venner, kan du stoppe delingen af din lokalitet i appen på din iOS-enhed eller på iCloud.com. Du kan stadig se dine venners lokalitet, men dine venner får kun vist "Lokalitet ikke tilgængelig", hvis de forsøger at finde dig.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Hvis du bruger iOS 12: Tryk på Del min lokalitet. Hvis du bruger en tidligere version af iOS: Tryk på iCloud > Del min lokalitet.
  3. Slå Del min lokalitet fra.

På iCloud.com:

1. Log på iCloud.com, og åbn Find mine venner.
  2. Vælg Mig.
  3. Fravælg Del min lokalitet.

Brug Find mine venner på flere enheder

Du kan bruge Find mine venner på enhver iPhone, iPad, iPod touch eller ethvert Apple Watch, som du ejer. Det er dog kun én iOS-enhed, som kan sende din lokalitet til dine følgere. Du kan vælge, hvilken enhed du vil bruge i Find mine venner:

• På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.
  • På din iPad: Tryk på Liste > Mig > Info, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.

Denne mulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.

Send og accepter anmodninger om lokalitet

Dine venner kan sende dig en anmodning om at følge din lokalitet. En person kan se din lokalitet, hvis du accepterer en anmodning om, at den pågældende person må se din lokalitet. Hvis du vil se den pågældende persons lokalitet, skal du invitere personen, og vedkommende skal acceptere din invitation.

Hvis du accepterer en anmodning fra en ven, som du ikke følger, sendes der automatisk en anmodning om at følge til din ven.

Grænser for venner og følgere

• Du kan følge op til 100 venner.
  • Du kan følges af op til 100 venner.

Læs mere

Din lokalitet sendes kun fra enheden, når en person anmoder om at se den. Din lokalitet sendes ikke løbende. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sikkerhed og anonymitet i iCloud.