Om Find mine venner

Find mine venner gør det nemt at finde dine venner og din familie fra din iPhone, iPad, iPod touch eller på iCloud.com.

Hvad skal jeg have for at bruge Find mine venner?

Hvordan indstiller jeg Find mine venner?

Find mine venner installeres automatisk, hvis enheden bruger iOS 9 eller en nyere version. Hvis enheden bruger en version af iOS 8, skal du installere den gratis app Find mine venner. Når du logger ind på iCloud på enheden, logger du automatisk ind på Find mine venner med dit Apple-id.

Du kan også bruge Find mine venner med Familiedeling eller på iCloud.com.

Inviter venner på iPhone

Hvordan tilføjer jeg en ven?

Hvis du vil bruge Find mine venner, kræver det, at dine venner også har installeret Find mine venner på deres iOS-enhed. Du kan kun føje venner til din iOS-enhed med Find mine venner. Sådan tilføjes en ven:

1. Åbn Find mine venner, og tryk på Tilføj.
  2. Vælg en ven, eller indtast vennens e-mailadresse, og tryk på OK for at sende anmodningen.

Når din ven accepterer at ville dele sin lokalitet med dig via Find mine venner, vises vennens lokalitet på en liste eller på et kort i Find mine venner på iOS-enheden eller på iCloud.com.

Hvis du har venner på en anden konto, kan du flytte dem til dit aktuelle Apple-id, så du har alle dine venner samlet ét sted:

1. Tryk på Find mine venner > Mig.
  2. Rul ned, og tryk på Flyt venner fra et andet Apple-id.
  3. Log ind med det andet Apple-id.

Du kan vælge, hvilken e-mailadresse, der skal bruges, når du sender anmodninger til venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på Send som.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Se info, og tryk på Send som.

Find mine venner på iCloud.com kan kun vise dine venner og deres lokalitet, og du kan ændre indstillinger for deling af din egen lokalitet. Hvis du skal tilføje venner, skal du bruge en iOS-enhed.

Hvor ofte sender enheden min lokalitet via Find mine venner?

Din lokalitet sendes fra enheden, når en person anmoder om at få vist din lokalitet. Den sendes ikke løbende. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sikkerhed og anonymitet i iCloud.

Kan man skjule sig for følgere?

Ja. Du kan skjule din lokalitet eller stoppe med at dele den. Sådan stoppes deling fra Find mine venner:

Lokalitetsindstillinger på iPhone

Tryk på Find mine venner, og tryk på Mig. Slå Del min lokalitet fra.

Deler ikke

Tryk på OK. Derefter vises Deler ikke lokalitet ud for Mig nederst på skærmen.

Du kan også gå til Indstillinger > iCloud, rulle ned, trykke på Del min lokalitet, og slå Del min lokalitet fra. Du kan stadig se dine venners lokalitet, men dine venner får kun vist "Lokalitet ikke tilgængelig", hvis de forsøger at finde dig.

Del min lokalitet

Hvis du bruger appen Find mine venner på iCloud.com, kan du stoppe delingen af din lokalitet ved at følge disse trin:

1. Log ind på iCloud.com, og åbn Find mine venner.
  2. Vælg Mig.
  3. Fravælg Del min lokalitet.

Del fra Johns iPhone eller Johns iPad

Kan jeg bruge Find mine venner på mere end én enhed ad gangen?

Ja. Du kan logge på og bruge Find mine venner og bruge appen på alle dine iOS-enheder. Det er dog kun én enhed, som kan sende din position til dine følgere. Du kan vælge, hvilken enhed du ønsker at bruge, i Find mine venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, og tryk derefter på en enhed under Del min lokalitet fra.

Denne valgmulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.

Jeg har accepteret en anmodning. Hvorfor kan jeg ikke se deres lokalitet?

Hvis du accepterer en anmodning fra en person om, at vedkommende må følge din position, kan personen se din position. Hvis du vil se den pågældende persons lokalitet, skal du invitere personen, og vedkommende skal acceptere din invitation.

Hvis du accepterer en anmodning fra en ven, som du ikke følger, sendes der automatisk en anmodning om at følge.

Er der en begrænsning for antallet af venner, følgere og midlertidige begivenheder?

• Du kan følge op til 50 venner.
  • Du kan have op til 50 venner til at følge dig.
  • Du kan deltage i op til 10 midlertidige begivenheder.
  • Alle midlertidige begivenheder kan omfatte op til 50 venner.
  • Midlertidige venner tæller med i grænsen for dine permanente venner.

Sidst ændret: