Læsning af bøger og meget mere med Apple Books

Køb og download bøger, og tilpas din læseoplevelse med Apple Books.

Køb bøger på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Åbn appen Bøger.
  2. Tryk eller klik på Boghandel.
  3. Gennemse for at finde en bog, eller søg efter en bestemt. Når du finder en bog, du er interesseret i, skal du trykke eller klikke på den.
  4. Hvis du vil købe en bog, skal du trykke eller klikke på prisen.
  5. Bogen vises i dit bibliotek i appen Bøger.

Organiser dit bibliotek

I appen Bøger kan du finde alle de bøger, bogserier, PDF-dokumenter og lydbøger, som du har købt i Boghandel eller Lydbøger eller manuelt føjet til din enhed.

Læs mere om, hvordan du sletter bøger og lydbøger fra dine enheder.

Sorter dine bøger

1. Åbn appen Bøger.
  2. På din iPhone eller iPad: Tryk på Bibliotek. Eller klik på Alle under Bibliotek på din Mac.
  3. Tryk eller klik på Manuelt.
    iPhone, der viser biblioteket med sorteringsindstillinger, herunder Seneste, Titel, Forfatter og Manuelt.
  4. Vælg en sorteringsindstilling, f.eks. Titel, Forfatter eller Seneste. Kan du ikke se Sorter manuelt på din iPhone eller iPad? Du skal bare skubbe nedad på skærmen, så vises indstillingen Sorter manuelt.

Se dine bøger som en liste

Sådan ser du dine bøger som en liste i stedet for et gitter:

• Tryk på knappen Listeoversigt på din iPhone eller iPad .
  • Eller klik på Vis > Vis som på menulinjen på Mac, og klik derefter på Listeoversigt.

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek:

Opdag flere måder at læse på

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.