Indstil Visuel telefonsvarer på iPhone

Med Visuel telefonsvarer kan du se en liste over dine beskeder og vælge, hvilke du vil lytte til eller slette. Læs mere om, hvordan du indstiller den og overfører din eksisterende telefonsvarer.

Indstil Visuel telefonsvarer

Hvis din operatør understøtter Visuel telefonsvarer, kan du indstille den med disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Opret en adgangskode til telefonsvareren, og tryk derefter på OK.
  4. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte den, og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Speciel eller Standard. Hvis du vælger Speciel, kan du indspille en ny hilsen.
  6. Tryk på Arkiver.

Overfør din eksisterende telefonsvarer

Du kan overføre en eksisterende telefonsvarer ved at følge disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Indtast din adgangskode*, og tryk derefter på OK.
  4. Indspil din egen hilsen, eller brug standardhilsenen, og tryk derefter på Gem.

* Hvis du glemmer adgangskoden til din telefonsvarer, kan du ikke nulstille den på din iPhone. Du skal i stedet kontakte din operatør for at få adgangskoden nulstillet. Hvis du indsætter et nyt sim-kort, mister du muligvis de telefonbeskeder, der er gemt på din iPhone.

Hjælp til Visuel telefonsvarer

Hvis du ikke kan indstille Visuel telefonsvarer, skal du kontakte din operatør for at sikre dig, at denne funktion indgår i dit abonnement

Hvis du har brug for hjælp, kan du prøve at udføre følgende trin. Kontroller Visuel telefonsvarer efter hvert trin:

1. Kontroller, at du har den nyeste version af iOS.
  2. Kontroller, om der findes en opdatering til din operatørpakke: Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Hvis der findes en opdatering, får du vist en meddelelse om, at du skal opdatere.
  3. Prøv at ringe til nogen for at kontrollere forbindelsen til mobilnetværket.
  4. Kontroller, at telefonsvareren er indstillet. Du kan kontrollere dette ved at ringe til dit eget telefonnummer fra din iPhone og indtale en besked til dig selv.
  5. Ring til din iPhone fra en anden telefon, og forsøg at indtale en besked på telefonsvareren.
  6. Gå til tastaturet, tryk og hold nede på tasten 1, eller tryk på knappen Ring til telefonsvarer. Telefonsvareren ringes op. Kontroller, om du har nogen uaflyttede beskeder.
  7. Tryk på Hilsen på skærmen Telefonsvarer. Skift derefter din hilsen til enten speciel eller standard.
  8. Hvis du har mere end et mobilabonnement på din iPhone, kan du prøve at skifte til det andet abonnement. Ring til det første nummer, og prøv at indtale en besked.
  9. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, og tryk på Nulstil netværksindstillinger.
  10. Kontakt din operatør, hvis du stadig har brug for hjælp.

Læs mere

Du kan også gemme beskeder fra Visuel telefonsvarer som noter eller memoer eller dele dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop.