Indstilling af Visuel telefonsvarer på iPhone

Visuel telefonsvarer gør det muligt at se en liste over dine beskeder og vælge, hvilke du vil lytte til eller slette. Læs mere om, hvordan du indstiller og overfører en eksisterende telefonsvarer.

Sådan indstiller du Visuel telefonsvarer

Hvis din operatør understøtter Visuel telefonsvarer, kan du indstille det med disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Opret en adgangskode til telefonsvareren, og tryk derefter på OK.
  4. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte den, og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Speciel eller Standard. Hvis du vælger Speciel, kan du indspille en ny hilsen.
  6. Tryk på OK for at arkivere din hilsen.

Sådan overfører du din eksisterende telefonsvarer

Du kan overføre en eksisterende telefonsvarer ved at følge disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Indtast din adgangskode*, og tryk derefter på OK.
  4. Indspil din egen hilsen, eller brug standardhilsenen, og tryk derefter på Arkiver.

Hvis du glemmer adgangskoden til din telefonsvarer, kan du ikke nulstille den på din iPhone. Du skal i stedet kontakte din mobiloperatør for at nulstille adgangskoden. Hvis du indsætter et nyt SIM-kort, mister du muligvis de telefonbeskeder, der er arkiveret på din iPhone.

Hjælp til den visuelle telefonsvarer

Hvis du ikke kan indstille Visuel telefonsvarer, skal du kontakte din mobiloperatør for at sikre dig, at tjenesten indgår i dit abonnement

Hvis du har brug for hjælp, kan du prøve at udføre følgende trin. Kontroller Visuel telefonsvarer efter hvert trin:

1. Prøv at ringe til nogen for at kontrollere forbindelsen til dit mobilnetværk.
  2. Kontroller, at telefonsvareren er indstillet. Du kan tjekke dette ved at ringe til dit telefonnummer fra din iPhone.
  3. Ring til din iPhone fra en anden telefon, og forsøg at indtale en besked på telefonsvareren.
  4. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, og tryk på Nulstil netværksindstillinger.

Læs mere

Du kan også arkivere beskeder fra Visuel telefonsvarer som noter eller indtalte memoer eller dele dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop.