Indstilling af Visuel telefonsvarer på iPhone

Visuel telefonsvarer gør det muligt at se en liste over dine beskeder og vælge, hvilke du vil lytte til eller slette. Læs mere om, hvordan du indstiller og overfører en eksisterende telefonsvarer.

Sådan indstiller du Visuel telefonsvarer

Hvis din operatør understøtter Visuel telefonsvarer, kan du indstille den med disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Opret en adgangskode til telefonsvareren, og tryk derefter på OK.
  4. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte den, og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Speciel eller Standard. Hvis du vælger Speciel, kan du indspille en ny hilsen.
  6. Tryk på Arkiver.

Sådan overfører du din eksisterende telefonsvarer

Du kan overføre en eksisterende telefonsvarer ved at følge disse trin:

1. Gå til appen Telefon, og tryk på fanen Telefonsvarer.
  2. Tryk på Indstil nu.
  3. Indtast din adgangskode*, og tryk derefter på OK.
  4. Indspil din egen hilsen, eller brug standardhilsenen, og tryk derefter på Arkiver.

* Hvis du glemmer adgangskoden til din telefonsvarer, kan du ikke nulstille den på din iPhone. Du skal i stedet kontakte din operatør for at nulstille adgangskoden. Hvis du indsætter et nyt sim-kort, mister du muligvis de telefonbeskeder, der er arkiveret på din iPhone.

Hjælp til Visuel telefonsvarer

Hvis du ikke kan indstille Visuel telefonsvarer, skal du kontakte din operatør for at sikre dig, at tjenesten indgår i dit abonnement

Hvis du har brug for hjælp, kan du prøve at udføre følgende trin. Kontroller Visuel telefonsvarer efter hvert trin:

1. Kontroller, at du har den nyeste version af iOS.
  2. Kontroller, om du har en opdatering for din operatørpakke: Gå til Indstillinger > Generelt > Om. En meddelelse vil bede dig om at foretage opdateringen, hvis der er en tilgængelig.
  3. Prøv at ringe til nogen for at kontrollere dit mobilnetværk.
  4. Kontroller, at telefonsvareren er indstillet. For at kontrollere dette skal du ringe til dit eget telefonnummer fra din iPhone og indtale en besked til dig selv.
  5. Ring til din iPhone fra en anden telefon, og forsøg at indtale en besked på telefonsvareren.
  6. Gå til tastaturet, tryk på 1, og hold tasten nede, eller tryk på knappen Ring til telefonsvarer. Telefonsvareren ringes op. Kontroller, om du har nogen uaflyttede beskeder.
  7. Tryk på Hilsen på skærmen Telefonsvarer. Skift derefter din hilsen til enten speciel eller standard.
  8. Hvis du har mere end et mobilabonnement på din iPhone, skal du prøve at skifte til det andet abonnement. Ring til det første nummer, og prøv at indtale en besked.
  9. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, og tryk på Nulstil netværksindstillinger.
  10. Kontakt din operatør, hvis du stadig har brug for hjælp.

Læs mere

Du kan også arkivere beskeder fra Visuel telefonsvarer som noter eller memoer eller dele dem ved hjælp af Beskeder, Mail eller AirDrop.