Tilføjelse af websider på en læseliste

Med læselister kan du gemme websider til et senere tidspunkt. Når du har oprettet en liste, kan du læse den, når du vil, også selvom du ikke har internetforbindelse.

læseliste

Tilføj en webside

1. Åbn en webside i Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på symbolet del, og tryk derefter på Føj til læseliste.
  3. Safari gemmer linket og websiden.

Du kan læse websiden senere, selvom du er offline. Gå til Settings > Safari, og rul ned til Læseliste, og sørg for, at Arkiverer automatisk offline er slået til.

Se din læseliste

1. Tryk på bogmærker, og tryk derefter på læseliste.
  2. Tryk på den webside, du vil læse.

Når du er færdig, skal du skubbe til venstre for at slette den fra din læseliste. Eller skubbe til højre for at markere websiden som ulæst.