Tilføjelse af websider på en læseliste

Med læselister kan du gemme websider til et senere tidspunkt. Når du har oprettet en liste, kan du læse den, når du vil, også selvom du ikke har internetforbindelse.

Tilføj en webside

1. Åbn en webside i Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på , og tryk derefter på Føj til læseliste.
  3. Safari gemmer linket og websiden.

Du kan læse websiden senere, selvom du er offline. Du arkiverer artikler offline ved at gå til Indstillinger > Safari > Læseliste og trykke på Arkiverer automatisk offline. Hvis du har opdateret til iOS 11 for nylig, kan du blive spurgt, om du vil arkivere automatisk.

Se din læseliste

1. Tryk på  og derefter på .
  2. Tryk på den webside, du vil læse.

Når du er færdig, skal du skubbe til højre for at markere websiden som læst eller skubbe til venstre for at slette den fra din læseliste.