Se film og tv-programmer sammen i FaceTime på din iPhone eller iPad

Med SharePlay kan alle se film og tv-udsendelser synkroniseret i et FaceTime-opkald.

Dette er, hvad alle behøver

Se video sammen under et FaceTime-opkald

1. På din iPhone eller iPad skal du starte et FaceTime-opkald.

2. Stryg op fra bunden af FaceTime-opkaldet, og åbn derefter en videostreamingsapp, der understøtter SharePlay.

3. Vælg en film eller et tv-program, og tryk på afspil. Tryk på SharePlay, hvis du bliver bedt om det.

Afspilningsindstillinger deles af alle, der ser med, så alle kan afspille, sætte på pause, spole tilbage eller frem. Ændring af indstillinger som f.eks. undertekster og lydstyrke vil kun påvirke din enhed.

Inviter venner til at se video sammen på FaceTime fra en understøttet app

Du kan også starte en SharePlay-session fra understøttede streamingapps.

1. Åbn din streamingapp.

2. Find en film eller et tv-program, som du vil dele. Tryk på knappen Menuknappen Menu eller på knappen Delknappen Del .

3. Tryk på SharePlaySharePlay , og indtast derefter de kontakter, du vil ringe til.

4. Tryk på FaceTime for at starte FaceTime-video. Eller tryk på knappen Lyd knappen Lyd for at starte et FaceTime-lydopkald.

5. Start videoen.

Afspilningsindstillinger deles af alle, der ser med, så alle kan afspille, sætte på pause, spole tilbage eller frem. Ændring af indstillinger som f.eks. undertekster og lydstyrke vil kun påvirke din enhed.

Hvis du har brug for hjælp til en videostreamingapp, kan du læse om, hvordan du kontakter udvikleren af en tredjepartsapp.

Deltag i en visningssession i et FaceTime-opkald

1. I et FaceTime-opkald skal du trykke på Åbn ud for Deltag i SharePlay.

ios-16-iphone-13-pro-facetime-shareplay-tv-show-join-shareplay
  2. Når appen til videostreaming åbner, skal du trykke på Deltag i SharePlay.

3. For at vende tilbage til FaceTime-opkaldet skal du trykke på billedet i billedfeltet øverst i videostreamingsappen.

Hvis du ikke har adgang til indholdet, bliver du bedt om at få adgang gennem et abonnement, et køb eller en gratis prøve, hvis denne mulighed er tilgængelig.

Find ud af, hvilke apps der understøtter SharePlay

1. I et FaceTime-opkald skal du trykke på knappen Del indholdknappen Del indhold .

2. Under Apps til SharePlay skal du skubbe gennem listen over dine installerede apps, som du kan dele fra, og derefter trykke på en app for at åbne den. Eller tryk på Mere for at gennemse understøttede apps i App Store.

Læs mere

Find ud af, hvordan du kan bruge SharePlay til at se indhold sammen med andre ved hjælp af FaceTime på dit Apple TV.

Du kan også bruge SharePlay til at se film og tv-udsendelser sammen med andre ved hjælp af FaceTime på en Mac med macOS Monterey eller nyere.

FaceTime og visse FaceTime-funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Noget indhold understøttes muligvis ikke, hvis SharePlay-brugere befinder sig i forskellige lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.