Føj websider til læselisten på din iPhone eller iPad

Med læselisten kan du gemme websider til et senere tidspunkt. Når du har føjet en webside til din læseliste, kan du læse den når som helst, også selvom du ikke har internetforbindelse.

Tilføj en webside

1. Åbn en webside i Safari på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på knappen Delknappen Del , og tryk derefter på Føj til læselisten.

En iPhone med visning af Safari-delingsarket med Føj til læselisten valgt.

Safari gemmer linket og websiden. Du kan læse websiden senere, selvom du er offline. Gå til Indstillinger > Safari, rul ned til læselisten, og sørg for, at Gem automatisk offline er slået til.

Se din læseliste

1. Åbn en webside i Safari på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på knappen Vis bogmærkerknappen Vis bogmærker, og tryk derefter på knappen Læselisteknappen Læseliste.

En iPhone med visning af en læsteliste i Safari, som indeholder en liste over websider.
  3. Tryk på den webside, du vil læse.

Når du er færdig, skal du åbne Læseliste igen og skubbe til venstre for at slette websiden fra din læseliste. Du kan også skubbe til højre for at markere websiden som ulæst.

Indstil widgetten Læseliste

I iOS 17 eller nyere versioner kan du føje widgetten Læseliste til din hjemmeskærm.

1. På hjemmeskærmen skal du trykke og holde nede på en widget eller et tomt område, indtil dine apps ryster.

2. Tryk på knappen Tilføjknappen Tilføj øverst til venstre.

Hjemmeskærmen på en iPhone, efter at du har valgt knappen Tilføj, og der vises rystende appsymboler.
  3. Rul ned og tryk på Safari, skub til venstre eller højre for at vælge en størrelse, og tryk derefter på Tilføj widget.

4. Tryk på OK.

Hjemmeskærmen på en iPhone med en ny Læseliste-widget i øverste venstre hjørne.