Læsning af bøger og meget mere med Apple Books

Køb og download bøger, og tilpas din læseoplevelse med Apple Books.

Køb og download bøger på din iPhone, iPad eller Mac

1. Åbn appen Bøger.

2. Tryk eller klik på Boghandel.

3. Gennemse for at finde en bog, eller søg efter en bestemt. Når du finder en bog, du er interesseret i, skal du trykke eller klikke på den.

4. Hvis du vil købe en bog, skal du trykke eller klikke på prisen.

ios-17-iphone-14-pro-books-search-buy

5. Bogen vises i dit bibliotek i appen Bøger.

Læs bøger

Læs om, hvordan du justerer tekststørrelsen og lysstyrken, indsætter noter og opretter bogmærker på din iPhone

Læs om, hvordan du vender sider og ændrer skærmen til liggende retning på din iPad

Læs om, hvordan du markerer og tilføjer noter på din Mac

Læs om, hvordan du redigerer en bogs udseende på din Mac

Organiser dit bibliotek

I appen Bøger kan du finde alle de bøger, bogserier, PDF-dokumenter og lydbøger, som du køber i Boghandel eller Lydbøger, eller som du senere manuelt føjer til din enhed.

Læs mere om, hvordan du sletter bøger og lydbøger fra dine enheder

Sorter dine bøger

1. Åbn appen Bøger.

2. På din iPhone: Tryk på Bibliotek. På din iPad eller Mac: Tryk eller klik på Alle under Bibliotek.

3. Tryk eller klik på knappen Mere, og vælg derefter, hvordan du vil sortere dit bibliotek.

ios-17-iphone-14-pro-books-library-more

Se dine bøger som en liste

Sådan ser du dine bøger som en liste i stedet for et gitter:

• På din iPhone eller iPad skal du trykke på knappen Mere og derefter trykke på knappen Listeoversigt.

• Eller klik på Vis > Vis som på menulinjen på Mac, og klik derefter på Liste.

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek:

• Slå iCloud til på din iPhone eller iPad. Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, tryk på iCloud, og slå derefter både iCloud Drive og Bøger til. Gå derefter til Indstillinger > Bøger. Under Synkronisering skal du slå iCloud Drive til.

• Opdater din iPhone eller iPad, eller opdater din Mac.

• Hvis du tidligere har slettet en bog, kan du downloade bogen igen.

• Hvis du tidligere har skjult en bog, kan du vise bogen igen.

Opdag flere måder at læse på

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.