Brug af Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone

Læs mere om, hvordan du bruger Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone.

Brug Løft for at afbryde vågeblus

Når du løfter din iPhone for at kigge på den, vises låseskærmen automatisk. Derfra kan du hurtigt tjekke dine notifikationer, få adgang til Kontrolcenter, stryge til venstre for at tage et billede eller stryge til højre for at få adgang til widgets.

Med iPhone X eller nyere modeller kan du også trykke på din skærm for at tjekke notifikationer, tage et billede eller hurtigt få adgang til lommelygten.

Hvis du vil låse din iPhone X eller senere modeller op, skal du skubbe op fra bunden af skærmen. På iPhone SE og iPhone 8 eller tidligere modeller skal du trykke på knappen Hjem. Hvis ikke du foretager dig noget, går din iPhone tilbage på vågeblus.

Hvis du vil slå Løft for at afbryde vågeblus til eller fra, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.

På iPhone 14 Pro eller nyere modeller og iPhone 14 Pro Max eller nyere modeller er Altid aktiv-skærmen slået til som standard. Din iPhone nedtoner låseskærmen, men der vises stadig nyttige oplysninger, såsom tid, widgets og baggrund.

For at bruge din iPhone, mens Altid aktiv-skærmen er slået til, skal du løfte den og trykke på skærmen eller trykke på sideknappen. Hvis du bruger Løft for at afbryde vågeblus, afbrydes din enheds vågeblus som normalt, hvis du løfter og kigger på din iPhone. Du kan også skubbe op fra bunden af skærmen for at afbryde vågeblus på din iPhone og aktivere Face ID-godkendelse.

ios-17-iphone-15-pro-løft-for-at-afbryde-animation