Del og se sundhedsdata i appen Sundhed

Del dine sundhedsdata sikkert med familie og venner.

Om deling fra Sundhed

På fanen Deling i appen Sundhed kan du dele alle de data, du har gemt i Sundhed, med op til 5 personer. Du styrer, hvilke data du deler, og du kan når som helst ændre dette eller stoppe med at dele. Hvis en ven eller et familiemedlem vælger at dele deres sundhedsdata med dig, kan du også modtage meddelelser, når der er ændringer i deres sundhedsdata.

ios-16-iphone-13-pro-sundhed-deling

Forudsætninger

• En iPhone med iOS 15 eller en nyere version eller iPad med iPadOS 17 eller en nyere version kræves for at dele dine sundhedsdata.

• En iPhone med iOS 16 eller en nyere version eller iPad med iPadOS 17 eller en nyere version er påkrævet for at invitere andre til at dele sundhedsdata.

• En iCloud-konto med Sundhed tændt og tofaktorgodkendelse aktiveret.

• Den person, du vil begynde at dele med, skal gemmes i dine kontakter og med e-mailadressen til deres iCloud-konto.*

Del dine sundhedsdata med nogen

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Deling. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigten for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Deling.

3. Tryk på Del med andre. Sørg for, at Sundhed er slået til på din iCloud-konto.

4. Søg efter en kontakt, du vil dele med. Et navn i blåt indikerer, at den anden persons enhed understøtter deling. Grå betyder, at personens enhed ikke understøtter deling.

5. Tryk på Se foreslåede emner eller Indstil manuelt.

6. Vælg de data, du vil dele.

7. Tryk på Del, og tryk derefter på OK.

Den person, du har valgt, vil modtage en invitation til at begynde at se sundhedsdata.

Hvis du bor i USA, kan du dele sundhedsdata med deltagende sundhedsudbydere.

Inviter nogen til at dele sundhedsdata

1. På din iPhone med iOS 16 eller en nyere version eller iPad med iPadOS 17 eller en nyere version skal du åbne appen Sundhed.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Deling. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigten for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Deling.

3. Tryk på Bed en person om at dele.

4. Søg efter en kontakt, du vil dele med.

5. Tryk på knappen Send for at sende invitationen.

Den person, du har valgt, modtager en invitation og kan derefter vælge, hvilke sundhedsoplysninger der skal deles. Fortæl din inviterede, at du skal inkluderes i vedkommendes kontakter.

Administrer, hvad du deler og ser

Du styrer, hvad du deler. Du kan altid ændre, hvad der deles, stoppe med at dele eller stoppe med at modtage sundhedsdata. Du kan også opdatere, hvilke meddelelser du modtager fra personer, der deler deres data med dig.

Stop deling af sundhedsdata

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Deling. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigten for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Deling.

3. Vælg en person eller udbyder under Du deler med.

4. Slå et sundhedsemne fra for at stoppe med at dele disse data.

ios-16-iphone-13-pro-sundhed-deling-info-du-deler

Du kan også trykke på Vis alle emner under en hvilken som helst kategori, hvis der er flere data, du vil dele. For at stoppe med at dele alle sundhedsdata kan du rulle ned og trykke på Stop deling. Hvis du helt stopper med at dele, fjernes dine data fra den anden persons enhed eller udbyderens sundhedsjournalsystem.

Stop med at modtage sundhedsdata

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på fanen Deling. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigten for at åbne indholdsoversigten og derefter trykke på Deling.

3. Vælg en person under Deler med dig.

4. Tryk på Indstillinger i øverste højre hjørne.

5. Tryk på Hold op med at modtage sundhedsdata.

ios-16-iphone-13-pro-sundhed-deling-kontakt-hold-op-med-at-modtage-sundhedsdata

Hvis du vil stoppe med at modtage meddelelser, kan du deaktivere advarsler, tendenser eller opdateringer.

* Hvis du begynder at dele data med andre, fortsætter delingen, selvom du fjerner dem fra dine kontakter.