Om iPhone-kortholder med MagSafe

Læs mere om, hvordan du bruger din iPhone-kortholder med Find.

Billede af kortholderen i følgende farver: okker, mørk kirsebær, blåregn, sequoiagrøn og midnat.

iPhone-kortholderen er lavet til iPhone-modeller med MagSafe. Den bruger magneter til at klikke direkte på bagsiden af din iPhone eller på et iPhone-etui med MagSafe.

Den fungerer sammen med læder- eller silikoneetuier til iPhone 12 og nyere samt med det gennemsigtige etui til iPhone 13. Du kan bruge kortholderen med det gennemsigtige etui til iPhone 12, men Find understøttes ikke.

Kortholderen har en sikker NFC-chip, som muliggør understøttelse af Find. Den kan rumme op til tre kort og er afskærmet for at holde dem sikre. Hvis du vil bruge et NFC-aktiveret kort, f.eks. en hotelnøgle, skal du tage kortet ud af holderen.

Føj din iPhone-kortholder til Find

1. Placer kortholderen på bagsiden af din iPhone. Magneter i kortholderen vil sikre, at den sidder korrekt.

iOS-skærmbillede, der viser skærmen til indstilling af kortholderen.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at indstille kortholderen, og føj den til Find.

No alt supplied for Image

Når din iPhone-kortholder med Find føjes til dine Enheder, kan du se dens lokalitet, aktivere funktionen Mistet eller vælge at få besked, hvis din kortholder falder af din iPhone.

Hvis du har slået Send besked, når adskilt til, får du en notifikation med kortholderens anslåede lokalitet ca. et minut efter, at kortholderen har løsnet sig.

iPhone-kortholderen med Find understøttes ikke af appen Find enheder i watchOS.

Fjern din iPhone-kortholder fra Find

1. Åbn appen Find.

2. Tryk på Enheder, og vælg din kortholder.

3. Tryk på Fjern denne enhed.

Skærmbillede i Find viser Fjern denne enhed.
  4. Tryk på Fjern.

Hvis du ikke kan indstille din iPhone-kortholder med MagSafe