Apple Arcade-spiludgivelser og -opdateringer

Med Apple Arcade kan du spille mere end 200 spil uden annoncer eller køb i appen. Nye spil og indholdsopdateringer tilføjes ugentligt.

Sådan finder du nye Apple Arcade-spil

På fanen Arcade i App Store kan du:

• Se nye udgivelser i sektionen Nye spil

• Find spil efter deres udgivelsesdato i sektionen Se alle spil

Sådan finder du nye opdateringer af Apple Arcade-spil

Gå til fanen Arcade i App Store. Herfra kan du:

• Se de spil, der for nylig er blevet opdateret, i sektionen Opdateret for nylig

• Find spil efter deres seneste opdateringsdato i sektionen Se alle spil

Sådan finder du kommende Apple Arcade-spil

Åbn App Store, og gå til fanen Arcade i indholdsoversigten. Du kan derefter gøre følgende:

• Se en forhåndsvisning af kommende nye titler i sektionen Kommer snart

• Find spil efter deres udgivelsesdato i sektionen Se alle spil*

* Spil, der kommer snart, vises først

Hvis et spil forlader Apple Arcade

Spil forlader somme tider Apple Arcade. Hvis du downloader et spil, før det forlader Arcade, kan du spille spillet i mindst to uger efter. Hvis du prøver at starte et Arcade-spil, der ikke længere kan spilles, modtager du en meddelelse om, at det ikke længere er tilgængeligt.

Når et spil forlader Arcade, kan spiludvikleren vælge at gøre deres spil tilgængeligt i App Store. Disse spil kan afvige fra Arcade-versionen. Hvis udvikleren gør deres spil tilgængeligt i App Store og giver dig mulighed for at indlæse dine gemte fremskridt, kan du fortsætte, hvor du slap i Arcade-versionen.