Rediger Kontrolcenter på din iPhone, iPad og iPod touch

Du kan tilpasse Kontrolcenter ved at tilføje betjeningsmuligheder for apps, indstillinger og funktioner som Kamera, Musikgenkendelse, Mørk tilstand og mere.

Sådan tilpasser du det, du ser i Kontrolcenter

Du skal tilføje en betjeningsmulighed for nogle apps, indstillinger og funktioner for at kunne bruge dem fra Kontrolcenter.

Sådan tilføjer du en betjeningsmulighed

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen TilføjBilledtekst mangler ud for den app eller funktion, du vil tilføje.

Herfra kan du også slå Adgang fra apps til, så når du bruger en app, kan du stadig åbne Kontrolcenter.

Sådan fjerner du en betjeningsmulighed

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen FjernBilledtekst mangler, og tryk derefter på Fjern ud for den app eller funktion, du vil fjerne.

Sådan omarrangerer du en betjeningsmulighed

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter.

2. Tryk og hold nede på knappen Skift rækkefølgeBilledtekst mangler, og flyt kontrolelementerne i den ønskede rækkefølge.

iPhone, der viser skærmen med indstillinger til Kontrolcenter

Er du ikke sikker på, hvad du kan få adgang til fra Kontrolcenter? Se listen over apps, indstillinger og funktioner.