Punktskriftskjermer som er støttet av iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruke VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch og en Bluetooth-aktivert leselist til å lese og navigere.

Nedenfor finner du en liste over støttede punktskriftskjermer som du kan bruke med iPhone, iPad eller iPod touch. Påse at du har nyeste versjon av iOS for å forsikre deg om at leselisten bruker den riktige tabellen. Klikk så på enhetskoblingen for å gå til enhetsspesifikke kommandoer for VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Optelec

Papenmeier

Finn ut mer

Du finner den universelle listen over vanlige kommandoer i Vanlige punktskriftkommandoer for VoiceOver.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.