Bruk Nippon Telesoft Mini Seika-leselist med VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch

Når du bruker en Nippon Telesoft Mini Seika-leselist med VoiceOver i iOS, kan du bruke følgende enhetsspesifikke tastkommandoer.

Følgende enhetsspesifikke tastkommandoer kan brukes på disse leselistene:

• Mini Seika 8
  • Mini Seika 16
  • Mini Seika 24

For å sikre at leselisten bruker riktig tabell, må du kontrollere at du bruker den nyeste versjonen av iOS.

Navigering

VoiceOver-handling Tast på enhet
Flytt til forrige objekt K14 eller K19
Høyre styrespak høyre K15 eller K20

Rotor

VoiceOver-handling Tast på enhet
Gå til forrige objekt ved hjelp av rotorinnstilling K16 eller K21
Gå til neste objekt ved hjelp av rotorinnstilling K17 eller K22

Samhandling

VoiceOver-handling Tast på enhet
Dobbelttrykk på det valgte objektet Hentetast
Marker objektet under fingeren K13 eller K18

Punktskrift

VoiceOver-handling Tast på enhet
Slå utvidet statusbeskrivelse av eller på Hentetast for status
Panorerer punktskriften mot venstre K11
Panorerer punktskriften mot høyre K11

Les mer

Du finner den universelle listen over vanlige kommandoer i Vanlige leselistkommandoer for VoiceOver.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.