iPhone 12 ja uudemmat: vianmäärityksen pikatarkistukset

Kaikkien ongelmien vianmäärityksen pikatarkistukset

Kokeile seuraavia ohjeita ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

1. Varmista, että suojakalvo, puhelimen kuoret, käsine tai piirtokynä eivät aiheuta häiriöitä. Kosketa näyttöä sormenpäillä, älä kynsillä.

2. Puhdista näyttö pehmeällä, hieman kostealla, nukkaamattomalla liinalla.

• Tärkeää: irrota ensin kaikki kaapelit ja sammuta iPhone. Älä käytä valkaisuainetta tai vetyperoksidia sisältäviä tuotteita. Vältä kosteuden joutumista aukkoihin. Älä upota iPhonea mihinkään puhdistusaineeseen. Älä käytä paineilmaa.

3. Liitä iPhone yhteensopivalla latauskaapelilla pistorasiaan liitettyyn virtalähteeseen. Älä käytä tietokoneen porttia tai langatonta latausta. Lataa iPhonea vähintään 10 minuuttia. Odota, kunnes näytössä näkyy kuva tai 10 minuuttia on kulunut.

• Huomautus: iPhone on saattanut siirtyä syväpurkaustilaan, joka edellyttää 20–30 minuutin lataamista. Latauskuvakkeen pitäisi näkyä kahden minuutin latauksen jälkeen.

4. Käynnistä iPhone uudelleen. Jos iPhone ei käynnisty uudelleen, yritä pakottaa uudelleenkäynnistys.

Lue nämä tukiartikkelit ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

Yleistä

Virta ja käynnistys

Wi-Fi ja Bluetooth

Palauttaminen

Huomautus: näiden ohjeiden noudattaminen voi johtaa tietojen menettämiseen.