iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää laitteesi Wi-Fi-verkkoon, mukaan lukien avoimiin, suojattuihin ja julkisiin verkkoihin sekä verkkoihin, joihin olet muodostanut yhteyden aiemmin.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse Koti-valikossa Asetukset > Wi-Fi.

2. Laita Wi-Fi päälle. Laite etsii automaattisesti käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja.

iPhonessa näkyy Wi-Fi-näyttö. Wi-Fi-verkon nimen vieressä on sininen valintamerkki.
  3. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittyä. Ennen kuin voit muodostaa yhteyden verkkoon, sinua saatetaan pyytää antamaan verkon salasana tai hyväksymään käyttöehdot.

Verkkoon liittymisen jälkeen näet sinisen valintamerkinKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä verkon vieressä ja yhdistetyn Wi-Fin kuvakkeenKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä näytön yläkulmassa. Jos et tiedä Wi-Fi-verkon salasanaa, ota yhteyttä verkon ylläpitäjään.