iPhonen tai iPadin operaattoriasetusten manuaalinen päivittäminen

Operaattoriasetusten avulla matkapuhelinoperaattori voi suorittaa matkapuhelinverkon ja siihen liittyvien asetusten päivityksen parantaakseen mobiiliverkkoyhteyttä ja suorituskykyä. Operaattoriasetusten päivitysten avulla voidaan myös lisätä tuki uusille toiminnoille, esimerkiksi 5G:lle ja Wi-Fi-puheluille.

Kun operaattoriasetuspäivitys on saatavilla, sinua kehotetaan asentamaan se. Asennus kestää alle minuutin, ja voit jatkaa laitteen käyttöä normaalisti. Jos operaattori julkaisee pakollisen päivityksen, näet Päivitä-painikkeen sijaan OK-painikkeen. Tämä kertoo siitä, että päivitys on ladattu ja asennettu.

Jos hylkäät asennusilmoituksen, voit päivittää operaattoriasetukset manuaalisesti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Varmista, että laitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon tai mobiiliverkkoon.

2. Napauta Asetukset > Yleiset > Tietoja.

3. Asenna operaattoripäivitys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos otat uuden eSIMin käyttöön tai asetat uuden SIM-kortin iPhoneen tai iPadiin, sinun on ehkä ladattava uuden operaattorin asetukset.

Voit tarkistaa laitteesi operaattoriasetusten version napauttamalla Asetukset > Yleiset > Tietoja ja katsomalla Operaattori-kohdan vieressä olevat tiedot. Näet lisää operaattorikohtaisia tietoja napauttamalla versionumeroa. Varmista operaattoriltasi, että olet asentanut uusimmat operaattoriasetukset.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.