Jos näet virheilmoituksen iPhonea, iPadia tai iPodia päivitettäessä tai palautettaessa

Lue, mitä voit tehdä, jos näkyviin tulee virhekoodi tai virheilmoitus, kun käytät tietokonetta laitteen päivittämiseen tai palauttamiseen.

Päivittäminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Päivitä Mac. Jos käytät Windows-tietokonetta, varmista, että käytössäsi on Apple Devices -apin tai iTunesin uusin versio.

Laitteen liittäminen suoraan tietokoneeseen

Liitä iPhone, iPad tai iPod suoraan tietokoneen USB-porttiin (ei liitetyn näppäimistön tai USB-keskittimen kautta). Varmista, että kaapeli on kunnossa.

Varmista, että laitteen lukitus on avattu. Pyydettäessä luota laitteeseen.

Jos virheilmoitus tulee edelleen näkyviin, kokeile toista Applen USB-kaapelia tai liitä laite tietokoneen toiseen USB-porttiin.

Tietokoneen ja laitteen käynnistäminen uudelleen

Sammuta tietokone ja käynnistä se uudelleen. Käynnistä sitten laite uudelleen.

Lue, miten voit käynnistää iPhonen uudelleen, käynnistää iPadin uudelleen tai käynnistää iPod touchin uudelleen.

Tietokoneen tietoturvaohjelmiston tarkistaminen

Sinun on ehkä päivitettävä, muutettava tai poistettava ohjelmistoja, jotka voivat häiritä tietokoneen yhteyttä Apple Devices -appiin tai iTunesiin.

Toisen tietokoneen käyttäminen

Päivitä tai palauta laite käyttäen toista tietokonetta, joka käyttää jotain muuta verkkoa.

Jos tarvitset edelleen apua

Valitse näkyviin tuleva virhekoodi:

Tai ota yhteys Apple-tukeen.