Jos saat virheilmoituksen 1015 tai ”tarvittavaa resurssia ei löytynyt” -ilmoituksen

Jos tämä virheilmoitus tulee näkyviin iPhonea tai iPadia päivitettäessä tai palautettaessa, käytä palautustilaa.

Jos saat virheilmoituksen 1015 tai ”tarvittavaa resurssia ei löytynyt” -ilmoituksen, yrität ehkä asentaa iOS:n aiempaa versiota.

Voit palauttaa laitteen uusimpaan ohjelmistoversioon käyttämällä palautustilaa iPhonessa tai käyttämällä palautustilaa iPadissa.

Jos virheilmoitus toistuu edelleen, ota yhteys Apple-tukeen.