USB-yhteyteen liittyvien varoitusviestien ratkaiseminen iTunesissa

Jos näet iPhonen aikakatkaisusta kertovan viestin tai laite katkaisee yhteyden odottamatta, kun synkronoit sen iTunesin kanssa, ongelma saattaa johtua laitteeseen liitetystä USB-kaapelista.

Noudata tämän artikkelin ohjeita, jos iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhteys katkeaa synkronoinnin aikana tai kohtaat jonkin seuraavista ongelmista:

• Näet iPhonen yhteyden nollaamisesta kertovan viestin laitetta synkronoitaessa tai varmuuskopioitaessa.

• Näet iPhonen aikakatkaisusta kertovan viestin laitetta synkronoitaessa.

• Näet iTunesin virheen 2001–2011 laitetta päivitettäessä tai palautettaessa.

• Synkronoinnin aikana ilmenee tuntematon virhe.

Lue, mitä tehdä, jos iTunes ei tunnista laitetta.

Tarkista liitännät

Tarkista laitteen ja tietokoneen välinen yhteys seuraavien ohjeiden mukaisesti. Varmista ennen kunkin vaiheen aloittamista, että iPhone on Koti-valikossa. Jo ensimmäinen toimenpide saattaa ratkaista ongelman, joten testaa yhteys kunkin vaiheen suorittamisen jälkeen.

1. Irrota laite tietokoneesta ja liitä se uudelleen.

2. Tarkista, onko kaapeli huonosti kiinni tai irti laitteesta tai tietokoneesta.

3. Varmista, että laitetta ei ole liitetty muun valmistajan akkuyksikköön tai koteloon, USB-keskittimeen tai näppäimistöön. Liitä laite suoraan tietokoneen USB-porttiin.

4. Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.

5. Hanki iTunesin uusin versio.

6. Tarkista ohjelmistopäivitykset.

7. Lue, mitä voit tehdä, jos iOS-laitteessa tai iPadOS-laitteessa näkyy Yhdistä iTunesiin -näyttö.

8. Jos olet liittänyt laitteen lisävarusteen avulla tai muun valmistajan kaapelilla, kokeile käyttää Applen kaapelia.

9. Irrota kaikki muut USB-laitteet tietokoneesta näppäimistöä ja hiirtä lukuun ottamatta. Liitä sitten iOS-laite uudelleen. Jos ongelma ratkeaa, liitä muut USB-laitteet uudelleen yksi kerrallaan. Varmista kunkin laitteen liittämisen jälkeen, että tietokone tunnistaa iOS-laitteen edelleen.

Jos jokin toimenpiteistä ratkaisee ongelman, mutta se ilmenee myöhemmin uudelleen, varmista, ettet ole muuttanut laitteen liittämistapaa. Tarkista esimerkiksi, oletko liittänyt laitteen tiettyyn lisävarusteeseen tai käyttänyt tiettyä kaapelia, jonka vuoksi ongelma ilmenee jälleen.

Lisäohjeet

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.