Jos näet virheen 14 iPhonea, iPadia tai iPod touchia päivitettäessä tai palautettaessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos näet virheen 14 tietokoneessa.

Jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa oli käytössä iOS 13 ja laitteen tallennustila oli vähissä, ennen kuin yritit päivittää, saatat kohdata seuraavat ongelmat:

• Näet tietokoneessa seuraavan viestin: [Laitteen nimi] ei voitu palauttaa. Tapahtui tuntematon virhe (14). Laite siirtyy palautustilaan.

• Laite jumiutuu Apple-logonäyttöön.

Yritä päivittää laite uudelleen

Jos laite on jumiutunut Apple-logonäyttöön, käynnistä laite uudelleen.

Jos laite on edelleen palautustilassa, päivitä iOS tai iPadOS 14.6 tai uudempi seuraavien ohjeiden mukaisesti:*

1. Jos käytössäsi on Mac, jossa on macOS Catalina tai uudempi, varmista, että tietokone on ajan tasalla. Jos sinulla on Macissasi macOS Mojave tai tätä vanhempi käyttöjärjestelmä tai jos sinulla on PC, varmista, että sinulla on uusin iTunes-versio.

2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla.

3. Etsi laitteesi tietokoneella.

4. Kun sinua pyydetään päivittämään tai palauttamaan laite, klikkaa Päivitä, jolloin ohjelmisto asennetaan uudelleen, mutta henkilökohtaiset tietosi säilytetään.

* Jos yritit aiemmin päivittää vanhempaa iOS- tai iPadOS-versiota, yritä uudelleen päivittää laitteeseen iOS tai iPadOS 14.6 tai uudempi.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos näet edelleen virheen 14, kun yrität päivittää laitteen, ota yhteyttä Apple-tukeen.