iPhonen tai iPadin paikantaminen ja katsominen tietokoneessa

Kun yhdistät iPhonen, iPadin tai iPodin tietokoneeseen, sen pitäisi näkyä Finderissa, Apple Devices -apissa tai iTunesissa.

Laitteen katsominen Finderissa

Jos Macissa on macOS Catalina tai sitä uudempi, liitetyn laitteen nimi näkyy Finderin jokaisen ikkunan sivupalkissa. Voit katsoa laitteen tietoja klikkaamalla sen nimeä.

Finder-ikkuna, jonka sivupalkissa näkyy liitetyn laitteen nimi

Jos Macissasi on macOS:n aiempi versio tai käytät Windows-tietokonetta, näet laitteen Apple Devices -apissa tai iTunesissa.

Lue, mitä voit tehdä, jos et näe laitetta Finderissa.

Laitteen katsominen Apple Devices -apissa

Liitä laite Windows-tietokoneeseen USB-kaapelilla. Liitetyn laitteesi kuvake näkyy Apple Devices -apin sivupalkissa.

Apple Devices -appi, jonka sivupalkissa näkyy liitetty laite

Lue, mitä tehdä, jos et näe laitetta sivupalkissa.

Laitteen katsominen iTunesissa

Jos Macissa on macOS Mojave tai sitä vanhempi tai jos käytät Windows-tietokonetta, liitetyn laitteen kuvake näkyy iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa. Voit katsoa laitteen tietoja klikkaamalla kuvaketta.

iTunes-ikkuna, jonka oikeassa yläkulmassa näkyy liitetyn laitteen kuvake

Lue, mitä tehdä, jos et näe laitetta iTunes-ikkunassa.