Jos näet mobiilidataan, Ultra Widebandiin tai Apple Payhin liittyvän virheilmoituksen iOS:n päivityksen tai laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen

Jos jokin näistä viesteistä tulee näkyviin, iOS- tai iPadOS-vianmääritys on havainnut mahdollisesti korjausta edellyttävän ongelman iPhonessa tai iPadissa.

Yhteydenotto Apple-tukeen

Ota yhteyttä Apple-tukeen, jos iPhonessa tai iPadissa näkyy jokin näistä viesteistä:

• Mobiiliyhteysongelma havaittu

• Ultra Wideband -ongelma havaittu

• Apple Pay -ongelma havaittu

Saatat nähdä viestit Koti-valikossa tai kohdassa Asetukset > Yleiset > Tietoja Osa- ja huoltohistoria.

Jos haluat kokeilla muita toimia itsenäisesti

Tarvitset tietokoneen, jotta voit tehdä seuraavat toimet:

1. Varmista, että olet varmuuskopioinut iPhonen tai iPadin.

2. Liitä laitteesi tietokoneeseen, jossa on macOS:niTunesiniTunes, or Apple Devices. On a Mac with macOS Catalina or later, open a Finder window. On a Mac with macOS Mojave or earlier, open iTunes. On a Windows PC, open iTunes or Apple Devices.

3. Jos näkyviin tulee Luotatko tähän tietokoneeseen? -ilmoitus, avaa laitteen lukitus ja napauta Luota.

4. Valitse laitteesi.

5. Valitse Finderissa tai Apple-laitteissa Yleiset. Klikkaa iTunesissa Yhteenveto. Tee sitten näin:

1. Mac: Komento-klikkaa Etsi päivityksiä.

2. Windows-tietokone: Ctrl-klikkaa Etsi päivityksiä.

6. Klikkaa Lataa ja päivitä. Jatka noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Tietokoneesi lataa nykyisen ohjelmistoversion laitteeseesi ja asentaa sen uudelleen. Älä irrota laitettasi tietokoneesta, ennen kuin lataus on valmis.

Jos viesti tulee edelleen näkyviin, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisätietoja näistä viesteistä

Jos Asetukset-apin kuvakkeessa näkyy punainen merkki, jossa on numero:

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Saat lisätietoja viestistä napauttamalla viestiä.

Mobiiliyhteysongelma havaittu

Jos tämä viesti tulee näkyviin, iPhonen tai iPadin mobiiliverkkotoimintojen päivittämisessä on ilmennyt ongelma. Laitteella ei voi soittaa tai vastaanottaa puheluita, lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä tai käyttää mobiilidataa.

ios15-iphone13-pro-settings-cellular-issue
ios15-iphone13-pro-settings-ultra-wideband-issue

Ultra Wideband -ongelma havaittu

Jos tämä viesti tulee näkyviin Ultra Widebandia tukevissa iPhone-malleissa, iPhonen Ultra Wideband -toimintoa päivitettäessä on ilmennyt ongelma.

Apple Pay -ongelma havaittu

Jos Apple Pay -ongelma havaittu -viesti tulee näkyviin, et voi käyttää Apple Payta tai Lompakkoa maksamiseen etkä voi käyttää Lompakossa olevia kulkulupakortteja, ennen kuin asennat iOS:n tai iPadOS:n laitteeseen uudelleen. Jotkin Lompakko-korteista saattavat kuitenkin olla käytettävissä, vaikka maksutoiminto ei ole käytettävissä.

ios15-iphone13-pro-settings-apple-pay-issue