Indstil iCloud-nøglering

iCloud-nøglering holder de log ind-oplysninger til websteder og kreditkortoplysninger, som du bruger med Autoudfyld i Safari og Wi-Fi-netværksoplysninger, ajour på alle dine Mac-computere (OS X v10.9 eller nyere versioner) og iOS-enheder (iOS 7.0.3 eller nyere versioner).

iCloud-nøglering opbevarer også kontoindstillinger, så dine konti til Facebook, Twitter, LinkedIn og andre sociale medier automatisk kan føjes til en anden Mac, når du logger ind på iCloud fra den. På samme måde kan Exchange-, Google- og andre internetkonti, som du bruger sammen med Mail, Kontakter, Kalender, Påmindelser, Noter og Beskeder, også tilføjes automatisk.

Alt, der opbevares i iCloud-nøglering, er sikret. Det beskyttes vha. kryptering, der er standard i branchen. Og din iCloud-nøglering kan ikke indstilles på en anden Mac eller iOS-enhed, uden at du godkender det.

Indstil iCloud-nøglering på Mac

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

Åbn iCloud for mig

2. Vælg Nøglering, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du ikke er logget ind på iCloud endnu, skal du indstille iCloud, før du kan vælge Nøglering.

Godkend en enhed til brug med iCloud-nøglering

Hvis du indstiller iCloud på denne Mac og derefter indstiller det på en anden enhed, modtager du muligvis en meddelelse på denne Mac om, at den anden enhed gerne vil bruge din konto. Følg nedenstående trin for at godkende.

Du modtager ikke meddelelsen og skal ikke følge trinnene nedenfor, hvis dit Apple-id bruger tofaktorgodkendelse. Når du indstiller iCloud-nøglering på en anden enhed, giver du i stedet enheden lov til at bruge dine iCloud-data ved blot at indtaste log ind-adgangskoden eller -koden til en Mac eller iOS-enhed, hvor iCloud-nøglering allerede er indstillet.

1. Gør et af følgende:

• Klik på Fortsæt i meddelelsen.

En meddelelse til den enhed, der anmoder om godkendelse til iCloud-nøglering
    • Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud. I iClouds indstillinger skal du klikke på Indstillinger til højre for Nøglering og derefter klikke på Oplysninger.

Dialogen til indstilling af Nøglering i iCloud med navnet på en enhed, der anmoder om godkendelse, og knappen Oplysninger ved siden af den.
  2. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iCloud, i den viste dialog, og klik derefter på Tillad.

Vælg, hvordan nye enheder kan godkendes

Hvis knappen Indstillinger findes ud for Nøglering i indstillingerne til iCloud, kan du vælge, om din iCloud-sikkerhedskode skal kunne bruges til at godkende iCloud-nøgleringen på nye enheder. Du kan også ændre iCloud-sikkerhedskoden eller det telefonnummer, der bruges til at bekræfte din identitet, når du har brugt iCloud-sikkerhedskoden.

Hvis knappen Indstillinger ikke findes ud for Nøglering i indstillingerne til iCloud (og iCloud-nøglering er slået til), kan du ikke bruge en iCloud-sikkerhedskode. Når du indstiller iCloud på en ny enhed, vil du i stedet give enheden lov til at bruge dine iCloud-data ved blot at indtaste log ind-adgangskoden eller -koden til en Mac eller iOS-enhed, hvor iCloud allerede er indstillet. I det tilfælde er dit Apple-id indstillet til tofaktorgodkendelse, og der er ingen grund til at følge disse trin.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

Åbn iCloud for mig

2. Kontroller, at Nøglering er slået til, og at din Mac er godkendt.

3. Klik på Indstillinger ud for Nøglering, og foretag ændringer i den dialog, der vises.

Dialogen til indstilling af Nøglering i iCloud, med den indstilling, der giver mulighed for godkendelse med sikkerhedskode, valgt, knap til ændring af sikkerhedskoden og felter til ændring af bekræftelsesnummeret.

Du finder oplysninger om indstilling af iCloud-nøglering på din iOS-enhed under Sikkerhed i afsnittet Alt det grundlæggende i brugerhåndbogen til iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du fjerner kreditkortoplysninger eller brugernavne og adgangskoder i Safari (eller med Hovednøglering), slettes de fra macOS-nøgleringen og fra iCloud-nøgleringen.