Indstil iCloud på Mac

For at bruge iCloud på din Mac skal du logge ind på iCloud vha. dit eksisterende Apple-id eller et nyt og derefter vælge de iCloud-funktioner, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du allerede er logget ind på iCloud, kan du når som helst ændre dine indstillinger i iCloud.

Vinduet iCloud, klar til indtastning af et navn og en adgangskode til Apple-id
  1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

Åbn iCloud for mig

2. Skriv dit Apple-id (eller klik på Opret Apple-id), skriv adgangskoden og følg instruktionerne på skærmen.

Vigtigt: Sørg for at bruge det samme Apple-id på alle dine enheder, når du logger ind på iCloud. Så har du adgang til de samme fotografier, arkiver i Skrivebord og Dokumenter, e-mailbeskeder, kontakter, kalendere, noter, påmindelser og andre dokumenter og data, der opbevares i iCloud, uanset hvilken enhed, du bruger.

Når du er logget ind, er det en god ide at kontrollere, at du er logget ind på iTunes Store, App Store, iBooks Store, Beskeder og FaceTime med dit Apple-id. Du kan få flere oplysninger ved at åbne programmet og vælge Hjælp > Hjælp til [navn på program] og derefter gennemgå emnerne om at indstille din konto og logge ind.

Du kan også indstille iTunes Store, App Store og iBooks Store, så køb, der foretages på dine andre enheder, hentes automatisk.

Du indstiller iCloud på din iOS-enhed, dit Apple TV eller din Windows-computer ved at følge instruktionerne i Indstil iCloud på alle dine enheder.