Hvad er et Apple-id?

Et Apple-id giver dig adgang til iCloud, iTunes Store, iBooks Store, App Store, FaceTime og andre Apple-tjenester. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode. Du finder oplysninger om Apple-id og om, hvordan du opretter et, på webstedet om Apple-id-konti.

Du kan have flere Apple-id'er. Men for at undgå forvirring anbefaler Apple, at du bruger samme Apple-id til iCloud, iTunes Store, iBooks Store, App Store og andre Apple-tjenester. Der er flere oplysninger i Apple-supportartiklen Brug af Apple-id til login.

Opret et Apple-id

Her er nogle måder, du kan oprette et Apple-id på:

• Ved brug af en ny @icloud-e-mailadresse: Klik på “Opret et Apple-id” i vinduet iCloud. Du åbner vinduet iCloud ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på iCloud.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id.

Åbn iCloud for mig

Hvis du allerede er logget ind med et Apple-id, skal du logge ud, før du kan oprette et nyt Apple-id på denne måde.

• Ved brug af en eksisterende e-mailadresse: Gå til kontowebstedet til Apple-id, og klik derefter på “Opret dit Apple-id”.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id.

• Til et barn: Føj barnet til din Familiedelingsgruppe. Der er instruktioner i Administrer den familie, du har organiseret.