Brug bevægelser med pegefeltet og musen

Når du bruger et Apple-pegefelt eller en Magic Mouse, kan du bruge bevægelser – f.eks. klik, tryk, knib og skub – til at zoome ind, gennemse musik eller websider, rotere fotografier, åbne Meddelelsescenter m.m.

Bevægelser på pegefeltet

Brug en eller flere fingre på pegefeltets overflade til at klikke, trykke, skubbe m.m. Du kan f.eks. flytte mellem siderne i et dokument ved at skubbe til venstre eller højre med to fingre. Hvis du vil se alle bevægelserne, du kan bruge til betjening af pegefeltet, eller du vil slå bevægelser fra eller tilpasse dem, skal du vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på Pegefelt.

Åbn Pegefelt for mig

Eksempler på pegefeltbevægelser til at zoome ind og ud af en webside og flytte mellem programmer på fuld skærm.

Bevægelser med musen

Brug en eller flere fingre på musens overflade til at klikke på, trykke på eller skubbe emner. Du kan f.eks. flytte mellem siderne i et dokument ved at skubbe til venstre eller højre med en finger. Hvis du vil se alle bevægelserne, du kan bruge til betjening af musen, eller du vil slå bevægelser fra eller tilpasse dem, skal du vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på Mus.

Åbn Mus for mig

Eksempler på bevægelser med musen til at zoome ind og ud af en webside og flytte mellem programmer på fuld skærm.