Tilmeld dig en Familiedelingsgruppe

Du kan begynde at bruge Familiedeling, når arrangøren tilføjer dig, eller du kan deltage på et senere tidspunkt ved at acceptere en invitation.

Hvis du er familiens arrangør, kan du invitere andre til at blive medlemmer, når du føjer dem til familien. Se Administrer den familie, du har organiseret.

Tilmelding via arrangørens Mac

Hvis du befinder dig i nærheden, når arrangøren af familien føjer dig til familien, kan du blive medlem af familien med det samme ved at indtaste dit Apple-id og din adgangskode på arrangørens Mac eller iOS-enhed.

Før du kan dele familiekøb, skal du bekræfte, det Apple-id, som du bruger til køb i iTunes Store, App Store og iBooks Store, som du vil dele med din familie.

1. På arrangørens Mac eller iOS-enhed skal du indtaste dit Apple-id og din adgangskode.

2. På din egen Mac skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på iCloud og kontrollere, at du er logget ind på iCloud.

Åbn iCloud for mig

3. Klik på Administrer familie, klik på dit navn til venstre, klik på Indstillinger til højre og følg derefter instruktionerne på skærmen.

Accepter eller afvis en invitation på din Mac

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

Åbn iCloud for mig

2. Klik på Administrer familie, og gør derefter et af følgende:

• Bliv medlem af familien: Klik på Accepter, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

• Undlad at blive medlem af familien: Klik på Afvis.

Hvis du har en e-mailinvitation fra arrangøren af familien, kan du klikke på Vis invitation i e-mailmeddelelsen og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Når du er blevet medlem, modtager familiemedlemmerne en e-mail med en meddelelse om, at de nu deler med dig.