fejlfinding af Time Machine

Generel fejlfinding

Sørg for, at disken til sikkerhedskopier er sluttet til ledningsnettet, tændt og sluttet korrekt til Mac. Hvis disken til sikkerhedskopier er på et netværk, skal du sikre dig, at både disken og Mac er sluttet til netværket. Hvis der er problemer med netværket, er disken til sikkerhedskopier måske ikke tilgængelig.

Hent og installer alle de nyeste opdateringer til macOS. Hvis du har en Time Capsule, skal du opdatere den med den nyeste software og firmware. Der er flere oplysninger i Hold din Mac ajour og Apple-supportartiklen Om firmwareopdateringer til AirPort-baser.