Hvis du glemmer din log ind-adgangskode

Prøv følgende, hvis du ikke kan huske din log ind-adgangskode:

• Hvis du glemmer adgangskoden, mens du er logget ind, skal du klikke på spørgsmålstegnet i adgangskodefeltet, så der vises et stikord. Hvis der ikke vises et spørgsmålstegn, er der ikke noget stikord til din adgangskode. Du kan få flere oplysninger i Tilføj et stikord til en adgangskode.

• Hvis du skal skrive en administrators navn og adgangskode, men ikke kender dem, kan du bede den person, som indstillede din Mac, om hjælp. Hvis du indstillede Mac, er den bruger, som du oprettede under indstillingen, administrator.

• Hvis du ikke har et stikord til adgangskoden, eller hvis du ikke kan huske adgangskoden efter at have set stikordet i log ind-vinduet, kan du nulstille adgangskoden. Du kan få flere oplysninger i Nulstil din log ind-adgangskode til Mac.