Hvis du ikke kan åbne et program

Måske har du ikke tilladelse til at åbne programmet, eller også er programmet ødelagt eller ikke installeret.

• Hvis du ikke er administrator af Mac, har administratoren måske forhindret, at du bruger programmet. Kontakt administratoren af Mac-computeren.

• Du prøver måske at åbne et program, der ikke er registreret hos Apple af en kendt udvikler. Hvis du vil, kan du åbne et program fra en ukendt udvikler.

• Programmet kan være beskadiget. Prøv at installere det igen. Hvis du stadig ikke kan åbne programmet, skal du kontakte producenten.

• Hvis du for nylig har installeret en ny version af macOS, skal nogle programmer måske opdateres eller installeres igen, før de virker korrekt.