Gå direkte til en bestemt mappe

• I Finder skal du klikke på menuen Gå på menulinjen og vælge en følgende:

• Overliggende mappe: Vælg denne mulighed for at åbne det aktuelle vindues overordnede mappe. Hvis du er i mappen Overførsler, åbner denne indstilling f.eks. din hjemmemappe.

• Seneste, Dokumenter eller andre viste mapper: Vælg en mappe på listen.

• Bibliotek: Tryk på og hold Alternativtasten nede, og vælg derefter Bibliotek.

• Seneste mapper: Vælg en mappe på undermenuen. (Undermenuen viser op til 10 senest åbnede mapper.)

• Gå til mappe: Skriv stinavnet til mappen (f.eks. /Bibliotek/Fonts/ eller ~/Billeder/), og klik derefter på Gå.

En skråstreg i begyndelsen af en sti betyder, at startpunktet er på det øverste niveau i computerens mappestruktur. En skråstreg i slutningen betyder, at det er en sti til en mappe, ikke til et arkiv.

Tildetegnet (~) bruges som symbol for din hjemmemappe. De fleste af dine personlige mapper, f.eks. Dokumenter, Musik og Billeder, ligger i din hjemmemappe.

Hvis du har problemer med at finde en mappe, skal du sikre dig, at du staver dens navn korrekt og skriver hele stien, inkl. skråtegn.

Spørg Siri. Sig f.eks.: “Åbn hjemmemappen”. Læs mere om Siri.