Skift skærmens farvebeskrivelse

I Skærm kan du skifte mellem forskellige farvebeskrivelser, herunder farvebeskrivelserne Adobe RGB, Apple RGB og Cinema RGB, der er standard på markedet, og specielle ColorSync-beskrivelser, som du opretter, når du kalibrerer skærmen. Hvis du har flere skærme, kan du tildele dem forskellige skærmbeskrivelser.

I ColorSync-hjælpefunktion (i mappen Programmer > Hjælpeprogrammer) findes detaljerede oplysninger om alle de farvebeskrivelser, der er installeret på din Mac, og som bruges af tilsluttede kameraer, printere og skærme. Der er flere oplysninger i Hjælp til ColorSync-hjælpefunktion.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Skærm, og klik derefter på Farve.

Åbn vinduet Farve for mig

2. Vælg en beskrivelse på listen til venstre.

Hvis du har flere skærme, kan du tildele en farvebeskrivelse i vindue Farve, der vises på hver skærm.