Brug en iPhone eller iPad til at oprette forbindelse til internettet

Din Mac kan automatisk oprette forbindelse til internettet via internetdeling på din iPhone eller iPad, når din Mac og iOS-enhed er inden for rækkevidde af hinanden.

Hvis du vil bruge enhedens internetdeling, skal din Mac bruge OS X v10.10 eller en nyere version, og du skal have en iPhone eller iPad (mobil model) med iOS 8 eller en nyere version, og Internetdeling skal være slået til (gå til Indstillinger > Internetdeling).

1. Kontroller, at din iOS-enhed og din Mac er logget på iCloud med det samme Apple-id.

2. Klik på symbolet for Wi-Fi-status på menulinjen på din Mac, og vælg derefter din iPhone eller iPad.

Når du har oprettet forbindelse via Internetdeling på din iPhone eller iPad, kan du bruge Wi-Fi-statusmenuen til at kontrollere enhedens batteristatus og styrken på mobilsignalet.

Når du ikke bruger internetdelingen, afbryder enhederne automatisk forbindelsen for at spare strøm.

Bemærk: Denne funktion er evt. ikke tilgængelig hos alle operatører. Der bliver muligvis opkrævet et ekstra gebyr. Kontakt operatøren for at få flere oplysninger.