Indstillinger til Siri

Brug vinduet Siri i Tilgængelighed i Systemindstillinger til at skrive dine anmodninger til Siri i stedet for at sige dem. Denne funktion kan være nyttig, hvis det er svært for dig at tale, eller hvis du ikke vil have andre til at høre dine anmodninger til Siri.

Du åbner vinduet ved at vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Tilgængelighed og derefter klikke på Siri.

Åbn vinduet Siri for mig

Slå Skriv til Siri til

Skriv dine anmodninger til Siri i stedet for at sige dem.

Hvis der er sluttet et hovedsæt med mikrofon til din Mac, læser Siri den anmodning, du har skrevet, op.

Hvis du foretrækker at læse svar fra Siri i vinduet Siri, i stedet for at Siri læser dem op, skal du slå stemmefeedback fra i indstillingerne til Siri.

Åbn indstillinger til Siri for mig