Indstillinger til Siri

Brug Siri-vinduet til at vælge et sprog og en stemme, slå stemmefeedback til eller fra og administrere, hvilke programmer Siri kan lære fra og fremsætte forslag i. Du kan få flere oplysninger om Siri i Brug Siri på Mac.

Du åbner indstillinger til Siri ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på Siri.

Åbn indstillinger til Siri for mig

Slå Spørg Siri til

Brug Siri til at udføre hverdagsopgaver, få hurtige svar m.m. Du holder op med at bruge Siri ved at fravælge afkrydsningsfeltet. Siri fortsætter med at lære fra og fremsætte forslag i programmer.

Hvis du beder Siri om noget, når afkrydsningsfeltet ikke er valgt, bliver du bedt om at slå Siri til. Computeren skal have forbindelse til internettet, før du kan bruge Siri.

Tastaturgenvej

Standardgenvejen til at spørge Siri er at trykke på og holde Kommandotasten og mellemrumstasten nede samtidig.

Hvis du vil oprette din egen genvej, skal du klikke på lokalmenuen, vælge Tilpas og derefter trykke på de taster, du vil bruge. Du kan f.eks. trykke på Alternativ-Z.

Mikrofonindgang

Klik på lokalmenuen, og vælg en mikrofon. Hvis du vælger Automatisk, lytter Mac til den enhed, der er størst sandsynlighed for, at du vil bruge.

Sprog

Vælg det sprog og den dialekt, du vil bruge til at stille spørgsmål til Siri. Siri bruger samme sprog og dialekt til at tale til dig. Siri er ikke tilgængeligt på alle sprog eller i alle regioner.

Siri-stemme

Vælg køn (og evt. dialekt) til Siri. Til nogle sprog er det måske ikke muligt at skifte køn eller dialekt.

Stemmefeedback

Slå stemmefeedback (talte svar) fra Siri til eller fra. Hvis du slår feedback fra, vises svaret fra Siri i Siri-vinduet, men bliver ikke sagt.

Vis Siri på menulinje

Vis symbolet for Siri på menulinjen – en anden metode til hurtigt at spørge Siri.

Siri-forslag og anonymitet

Vælg de programmer, Siri kan lære fra for at fremsætte forslag til dig.

Klik på Om Siri og anonymitet for at få oplysninger om, hvordan Siri sender det, du siger, til Apple og bruger dine personlige oplysninger såsom dit navn, dine kontakter og andre data til at lære dig bedre at kende og genkende det, du siger.

Hvis det er vanskeligt at bruge tale, eller du ikke ønsker, at andre skal høre dine anmodninger til Siri, kan du skrive dine anmodninger til Siri i stedet for at sige dem. Du kan få flere oplysninger i Tilgængelighedsindstillinger til Siri.