Skub cd’er og dvd’er ud

Du kan normalt skubbe en cd eller dvd ud fra skrivebordet eller et Findervindue.

Skub en cd eller dvd ud

Gør derefter et af følgende:

• Skub ud fra skrivebordet: Vælg den disk, du vil skubbe ud, og vælg derefter Arkiv > Skub [disk] ud.

• Skub ud fra et Findervindue: Klik på symbolet for Finder i Dock for at åbne et Findervindue. I indholdsoversigten i Finder skal du derefter klikke på knappen Skub ud ud for navnet på disken.

• Skub ud fra et optisk drev: Tryk på tasten Skub ud .

Hvis du ikke kan skubbe en cd eller dvd ud

Prøv et af følgende:

• Hvis der er et program, der bruger cd'en eller dvd'en: Slut programmet, og prøv derefter at skubbe disken ud igen.

• Hvis du ikke kan slutte det program, der bruger cd'en eller dvd'en: Luk det arkiv, der er på den disk, du vil skubbe ud, og prøv derefter at skubbe den ud igen.

• Hvis en anden bruger benytter cd'en eller dvd'en: Vælg Log ud for de brugere, der benytter disken, og prøv derefter at skubbe den ud igen.

• Hvis du ikke kan logge en bruger ud: Log ind som den pågældende bruger, og prøv at skubbe disken ud igen.

• Hvis du ikke kan starte computeren igen for at skubbe disken ud: Vælg Apple > Start igen, og klik derefter på Start igen, mens du holder knappen på musen eller pegefeltet nede, indtil disken skubbes ud. Du kan også holde Alternativtasten nede, mens du starter computeren igen, og når du ser din cd eller dvd på skærmen, skal du vælge den og derefter trykke på tasten Skub ud.